Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

mandella 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, kvalitní dialogy taky a dobře obsazené ústřední trio, ale nic to ve mně nezanechalo. Uplynulo to a hotovo. Samozřejmě nečekám od většiny filmů nějaký hluboký extra zásah, ale přece jen :-) Potěšila indie nota a to, že po veeeelmi dlouhé době jsem viděla na herečce brýle, které byly doopravdy dioptrické a nebyly jen "jako". A hezký konec to mělo, takže poctivé tři hvězdy. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nízko rozpočtová romantická dráma, s troma hercami, ktorý si hrajú svoje. Funguje to medzi nimi, je to taký pekný príbeh o ľuďoch a vzťahoch, ale nejak ma to nechytilo. Bolo by viac, ale zato, jak rozbil ten bike, tým si to u mňa pokazil. Čo sa týka výpravy, dalo sa viac vyťažiť. A zaujímavý záver. 2 z 5 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť ako môže jeden outsider spôsobiť sesterskú rivalitu, pustite si tento film. Nehľadajte ale žiadnu senzáciu a nad hereckými výkonmi tiež nebudete nijako žasnúť. Je to podpriemerný príbeh bez prekvapení. Emily Blunt, Rosemarie Dewitt a Mark Duplass v nudnej komédii o romanci, zármutku a súrodeneckej rivalite. Ja som sa už dlho tak nenudil, snímka nemá čo ponúknuť a zo správania Rosemarie DeWitt mi bolo zle. Snímku som si pozrel len kvôli Emily Blunt a to rozhodne neľutujem. Je radosť dívať sa na ňu a jej herecké predvádzanie. A ešte neviem prečo je táto snímka aj v kategórií komédií, pretože sa pri nej ani len nepousmejete. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Do poslední věty skutečné katarze, co by nedal ani stoletý stařík s 10 rozvody a 50 děcky, jsem měla na mysli odpad. Protože plácání se mezi sebou jako šestileté děti na písečku, kdo komu zbořil bábovičku, nebo desetileté děti, co nevidí rozdíl mezi chozením a kamarádstvím, kdyby ovšem nešlo o dospěláky přes 30, jež by měli takové děti dávno učit o životě, nedávalo smysl. Takže jedinou záchranou jak vyřešit zapeklitý trojhran bylo zvládnout to šalamounsky ku prospěchu všech, aby nikdo nepřišel zkrátka. Jelikož se tak stalo a ještě v několika stručných výstižných větách, z odpadu je rázem trojec, pěkně každému po jedničce. Lépe to dopadnout nemohlo a škoda, že takhle rozumně to nefunguje ve skutečnosti. Ubylo by mnoho bolesti, křiv a promarněných příležitostí. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Mě to připadalo spíš jako adaptace nějaké divadelní hry, takové hodně komorní, krom toho úvodu to celé obstarali vlastně 3 herci. Emily mám rád, kouknout se na to dalo, ale že by mě to nějak poslalo do kolen, to zase ne. A je sice hezký, že se chlapec i bez kola (nějak) do té chatky vrátil a celá podařená trojička si padla do náručí, ale nakonec víme prd, jak dopadla inseminace...:-/. Tyhle tajemný konce/nekonce moc rád teda nemám. Za tři *, a ta třetí je jen a jen za Emily... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Mark Duplass původně chtěl, aby jeho postava v chatce narazila na matku své nejlepší kamarádky. (Brousitch)
  • Film byl natočen během 12 dní. Velká část filmování pak probíhala v duchu improvizace. (..Lucas..)

Reklama

Reklama