Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Key neznáša, keď ho volajú Kenneth. Hrá sa na pekne ostrého a drsného gangstra, avšak nemá peniaze, auto, frajerku a ani prácu. Navyše žije s rodičmi a už tri mesiace nedal ani halier na nájom. Po tom, čo ho miestny drsoň Tyron oberie o tovar a zosmiešni, jeho kamoši sa naňho naštvú a opustia ho. Key začne premýšľať, či by nebolo náhodou lepšie zostať sám sebou, ako hrať sa na niečo, na čo nemá. (sochoking)

(více)

Recenze (14)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jak mě ten Deacon donedávna štval... A po Anuvahood ho začínám i brát, on je to vlastně borec. Nejdřív si hraje ve filmech o současné "gansta" mládeži na samém okraji společnosti (Kidulthood, Adulthood, Shank...) a pak si na stejný téma taky jeden kousek zrežíruje, jenže tentokrát komediálně. Krom sebe si ještě obsadí Ollieho, kterej jakoby svýho J.J.e ze Skins naruby převrátil (dokonce tu hrá Španěláka, kterej se přijel do Englandu anglině přiučit), a jednoho děsně ušišlanýho Nigga, s nímž vyválí naprosto peckoidní finále, za který jsem tomu málem šlehla čtvrtou hvězdu. Na to, abyste natočili vtipnou teen gangsta komedii z britskejch špinavejch ulic, nepotřebujete Emzáky, ne ne. 70% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Happy Go Lucky, tak ani tady na mě zběsilý, uječený, hyperaktivní a barevně vykřičený, britský styl humoru neplatil. Zasmál jsem se přesně dvakrát, jinak jsem jen kroutil hlavou, s jakými filmy se dnes dá v zahraničí jít do kin, nebo lépe řečeno, jak velkého trotla jsou lidi ze sebe před celým národem schopni udělat. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca parodia na týpkov, čo majú ostré, vyrezané kecy, nosia slipy vysoko nad prdelou ( alebo gate spustené proklatě nízko ) a hrajú sa na brutálnych gangsterov. Spočiatku som sa toho obával, kedže tam bolo po chuj negrov a ja sa toho ich debilného rapu bojím, no nakoniec sa to vykreslilo ako náramne pohodová oddychofka so squelým strihom, kamerou a perfektným výkonom Richie Campella v úlohe Tajrona. Toto netreba brať vážne, to je mega prdel ! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Vážně to neberu a přesto je to děsivý. I přes veškerou snahu, nebo vlastně možná právě kvůli ní, protože až moc často jsem měl pocit křečovitosti. Navíc když už se to veze na nějaký zběsilý vlně celou stopáž, tak je totální nesmysl na závěr dávat vážnou část. Za pár povedenejch fórů a momentů 30 %. Oblíbená část- stěr od sestry s kamarádem v jejím pokojíčku ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem hledal důvod, proč tomu nedát odpad. Přišel jsem jen na jeden, vlastně dva. Prvním z nich je ten, že odpady dávám většinou jen filmům, který jsou tak příšerný, že je ani nedokoukám a druhým je ten, že občas jsem se tam přece jenom zasmál (asi 2x). Navíc ten britskej gangsta přízvuk tomu přece jenom dodává šmrnc. I přes to se udivují nad tím, co se v dnešní době vůbec dá natočit a co jsou herci schopni pro roli zahrát. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film vydělal 536.818 liber za první víkend. (ČSFD)

Reklama

Reklama