Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prázdninové dobrodružstvá družiny ČIERNE STOPY v tábore harcerov. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvá malých chlapcov v skautskom tábore po polsky. Malých dobrodružstiev je dosť, filmu však chýba ucelený dej. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Nejsem znalec v dané oblasti a také jsem nezažil dětský tábor, takže ani netuším, jaký je případný rozdíl mezi hercery a „tradičními“ skauty. Bohužel to, co jsem dostal, mi připadalo jako čistě průměrný film v rámci žánru pro děti a mládež, s často dost mdlou atmosférou, a celkově jako značně slabší polská obdoba Scout toujours..., které však tvůrci úplně vzali veškerý humor. Takže po případné komedie není ani stopy a jako dobrodružný film Černé stopy zase oplývaly málo epickým příběhem, spíše je tu děj rozdrobený do různých drobných příhod. Samotné prostředí lesní přírody a pár poutavých scén zvláště v poslední třetině (např. ta s letadlem a nalezeným pilotem... nebo s řekou a psí smečkou) můj dojem částečně zachránily, divoký apačský rituál mě však na oplátku dokonale minul. [55%] ()

Reklama

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Rozjazd síce pomalší, ale "hercerovskú" atmosféru film vystihol pomerne dobre. Film ničím neoslní, avšak ani neurazí. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Vynikající polský film ze života mladých harcerů, který nepostrádá nic z atmosféry osmdesátých let a mohl by se klidně odehrát i u nás zrovna jako v Polsku. Výborné výkony všech představitelů, atmosféra upřímného přátelství, stále se posunující děj, takže se člověk ani na chvíli nenudí a pořád je na co koukat.Už dlouho jsem nebyl tak spokojen s filmem, který by beze zbytku splnil zadání žánru v kterém byl umístěn. Dávám plný počet bodů a doporučuji všem dnešním mládežnickým skupinám ke zhlédnutí, může v mnohém inspirovat! ()

anderson 

všechny recenze uživatele

F1 = 12.8.1991, réžia českého znenia (ČST Brno) = JIŘÍ KUBÍK - TECHNICKÁ POZNÁMKA: V ČST uvedené ako 3-dielny TV film (35+31+33 minút) (30.3.2012) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama