Reklama

Reklama

Nejprestižnější auta na světě

(TV film)
  • USA World's Finest Cars

Obsahy(1)

Na každoroční přehlídku vozů Pebble Beach Concours D´Elegance se sjíždějí milionáři a miliardáři z celého světa, aby zde představili nejoriginálnější automobily planety. Vítězství v této soutěži může zvýšit hodnotu vozu o stovky tisíc. Každý z těchto sběratelů vám ale řekne, že tu nejde o peníze, ale o ješitnost. Automobilový odborník Simon Kidston nám umožní exkluzivně zavítat do prostor přehlídky a prostřednictvím svých znalostí a smyslu pro detail nám ji přiblíží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Každá možnosť nahliadnuť do sveta, ktorý je bežným smrteľníkom zavretý je cenná. Aj nefanúšik automobilov akým som napríklad ja musí oceniť dizajn a krásu klasických áut z obdobia, keď sa ešte veľa vecí robilo ručne. A zaujímalo by ma, čím sa živia majitelia týchto rozsiahlych zbierok v miliónových hodnotách. Žeby pedagógovia? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Výlet do světa bohatých, kteří jsou blázni do starých hraček na čtyřech kolech. Hezká podívaná pro automobilové nadšence. ()

Reklama

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit, jak moc prachatej bych musel být, abych utrácel takové horentní sumy za nesporně nádherné vozy. Někdo zkrátka sbírá modely za 50 korun a někdo originály za miliony dolarů. Přestože se nepovažuju za žádného znalce aut, tak musím říct, že tento dokument mi dokázal rozproudit krev v žilách. Díky tomuhle snímku jsem se dostal do společnosti, do které se já velmi pravděpodobně nikdy nedostanu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama