Reklama

Reklama

K.G.

všechny plakáty

Obsahy(1)

Ayaka (Rina Takeda) a její sestra Natsuki (Haruna Tobimatsu) jsou potomky legendárního okinawského mistra karate jménem Shoujirou Kurenai. Momentálně žijí se svým otcem (Tatsuya Naka) šťastný život. Otec je učí karate. Jednoho dne je přepadne skupina zlodějů. Zabijí otce, unesou Natsuki a ukradnou černý pás, který se v rodině dědí již po dvěstě let. O několik let později již žije Ayaka v Jokohamě skromný život studentky a její unesená sestra Natsuki je svým únoscem vycvičena jako vraždící stroj. Jejich osudy se opět střetávají a Ayaka přísahala, že udělá vše, aby se pomstila za smrt svého otce, zachránila sestru a aby se do rodiny vrátil legendární černý pás. (Terva)

(více)

Recenze (7)

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Karate Girl je úplne nezáživný film s primitívnym dejom bez akejkoľvek choreografii súbojov, ktorej pojem tempo a gradácia nič nehovoria s jednoznačným amatérskym prístupom. Každopádne ruky preč i keď obálka láka. V čase zhliadnutia tu bolo toto dielo v červenom, pýšiace sa jediným komentárom: ”šialená akčná jazda”. Poviem vám, že už pár rokov som rýchloposuv nepoužil, pri tomto to však bolo nevyhnutné. A vôbec Uwe Boll nie je až tak zlý režisér. PS: Keď už dobrý film o karata tak dajte radšej prednosť Black Belt (2007) to má aspoň úreveň Ip Manov. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Žádný kulervoucí zážitek, ale pohodička s prostým příběhem na jedno podívání, nic víc nečekat:) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

K.arate G.irl je šílená japonská akční jízda. Někdy až mrazivá pomsta dívky, která má hned tři důvody aby vrátila čest své rodině. Režie - Yoshikatsu Kimura. Scénář - Fuyuhiko Nishi. Kamera - Daisuke Sôma. Hrají - Rina Takeda jako Ayaka a Haruna Tobimatsu jako Natsuki. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek nepřímo navazuje na „High-Kick Girl!“ (2009) a opět v nízkorozpočtovém televizním režimu, i když tentokrát to už přece jen o kapánek vypadá lépe. Skutečně ale jen o ten kapánek. Takže máme opět možnost sledovat jednoduchou prezentaci bojového stylu karate v nejrůznějších úderech, kopech či seknutích a opět v předním podání Riny Takedy, jen tentokrát prostřednictvím jiné postavy. Mocně ji však tentokrát sekunduje Tatsuya Naka, s výrazem ve tváři skutečně nepřemožitelně. Děj příběhu je tedy o něco lepší, ale žádná pecka to i tak stále není. Vliv stylu manga je však daleko výraznější, což je na tom asi to nejzajímavější. Hrané nebo v kreslené podobě, tady by to bylo docela jedno. Takže opět nic než jednoduché televizní dílo, která celkově nijak nenadchne. Ale fakt, že souboje jsou stále reálné, tedy bez použití závěsných lan a CGI, už dnes pomalu začíná být raritou. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Film jako takovy me zklamal. Sceny, kde se holky "perou" s dospelymi muzi jsou usmevne, je bohuzel na prvni pohled videt, ze udery nemaji zadnou razanci a ze v realu by obe divky nemely proti dospelemu zkusenemu bojovnikovi sanci. Dej je podle ocekavani primitivni, vyprava pusobi lacine a je na prvni pohled videt, ze cilem je hlavne detske a teen publikum (tomu ostatne odpovida i vek hercu ve vetsine roli). Paradoxne jsem si trosku zlepsil pachut na jazyku pri zaverecnych titulcich, ve kterych je videt, ze holky preci jen "kopat" umi a kdyz maji moznost kopnout si do protivnika v chranicich a nemusi se ohlizet, aby mu neublizily, tak se na to diva o poznani lip. Bohuzel ale to taky pro film neni zadne plus, ze reziser a kamera nepracuji tak, aby nebylo videt, ze holky musi kopy ve filmu jenom naznacovat, aby kolegum neublizily. Kazdopadne Rine Takeda drzim palce do budoucnosti. ()

MonitoRewiew 

všechny recenze uživatele

Dávám tradičně víc, protože jiní dávají míň. Vadí mi dementní komentáře některých uživatelů. Jestli chcete film co má složitý děj, postavy a tak podobně, tak se běžte dívat na nějákou telenovelu a nedívejte se na filmy jako je tento! Teen publikum? Ale víte co? Tak, já nemám rád telenovely a baví mně se dívat na filmy s asijskými bojovnicemi. Jsem mladý a nespoutaný, přál bych si mít křídla. Je to dostatečné hodnocení tohoto filmu? Že ne? Ale jděte! ()

Reklama

Reklama