Reklama

Reklama

Podivné zbraně

  • USA Strange Weapons

Obsahy(1)

Bomby a kulky už dávno nepatří k nejobávanějším zbraním. Moderní ozbrojené složky se naučili používat daleko sofistikovanější zbraňové systémy, které primárně nemusejí zabíjet. Vedle laseru armáda i policie stále častěji používají také zbraně, které paralyzují lidské smysly nebo znesnadňují pohyb. Jak vypadá účinný, a přitom nenásilný zásah proti demonstrantům? Díky čemu dokážou policisté účinně paralyzovat pachatele? S čím vším si dokáže poradit nová generace bojových robotů? Jak pokračuje americký projekt hvězdných válek a proč se armády naopak vracejí k některým zapomenutým zbraním? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Losik 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný dokument o zajímavých zbraních. Lasery, mikrovlny, zbraň, která dokáže střílet za roh, bojoví roboti a mnoho dalšího. Dokonce je tam něco málo i o nindžích. :) ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že některé zbraně v dokumentu uvedené, jsou mimořádně zajímavé. Tření odstraňující mazlavá hmota je geniální. Jednu výtku ale mám. Dokument na ní sice nemá vliv, ale to je jedno. Proč se pořád cpe tolik peněz do vojenské techniky místo mnohem smysluplnějších věc ?! Tomu jednoduše nerozumím... ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama