Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Lyx 

všechny recenze uživatele

Stále jebnutejšie nápady, no pomaly, ale iste strácajú šmrnc. Úvod bol však skvelý a určite sa tam zopár skvelých kúskov našlo, ale celé sa to držalo v takom 70% tempe. Steve-O zase predviedol, že sa neštíti ničoho a bezhlavo sa vrhne do všetkého. Ja som sa zabavil, ich to bolelo a všetci sme šťastní. Moje hodnotenie: 60% ()

ludena 

všechny recenze uživatele

Tak na takomto niečom sa viem vždy zabaviť a Jackass opäť nesklamal. Nebudem v sebe zbytočne skrývať škodoradosť a z chuti sa zasmejem ako si chalani robia naprieky , podlosti a močia po sebe, Pre niekoho to je stupidná zábava , ale podľa mňa sa na takomto niečom vie zasmiať každý ! Ešte k tomu pripadá super hudba takže nezostáva nič iné ako 5 hviezd jednoznačne ! ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se a to hodně. Po zhruba roce jsem zase viděl jeden z filmů od Jackass. Poprvé jsem se nekouknul na hodiny ani jednou a hodina a půl doslova uletěla. Jen škoda, že Johnny Knoxville už defakto předává všechno Steve-O-ovi a ostatním. On jako hlavní aktér je zde minimálně. Ohledně filmu je tedy všechno v pořádku. Co se mi ale dnes stalo, to je děs. Přihlásím se na CSFD, vybafne na mě reklama. OK - reklamu klikem zavřu. Nechám si vyhledat film a zase vybafne reklama. No a tentokrát se nedala zavřít, ale musel jsem asi 15 vteřin počkat. Jen tak dál, velká slavná CSFD. Jen tak dál a jdu pryč. Prachy prachy prachy. Jsem zklamanej. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte problém se smát se tomu, že si banda mládenců dobrovolně dělá těžko pochopitelné příkoří a naschvály, pak se v klidu posaďte a sledujte. Inteligentní humor tu není, ale je to prostě jednoduchá sranda, protože většina scének je tak absurdních, že se jim dá jen a jen smát, smysl totiž nemají žádný. Přiznám bez mučení, že já se smál, borci se tomu taky smějí, tak proč ne. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Třipětka snad lepší než 3D. Tak nějak víc klasika a né takový honění na kostýmky a superdrahou kameru.... Highlight chybí i zde, ale to se dá chápat, jelikož je to vlastně celý jeden velký bonus. Pobavil mě Ehren schovávající se za drátěnym plotem, Knoxvilleův opalovací horsecum krém, Darf anebo třeba Flying Nut High Five (to a Flying 69 teď hurá zkusit:). Ale nevím, buď už do toho nejsem takovej blázen, nebo prostě docházejí fakt dobrý nápady... No tak 7/10. **R.I.P. Ryan Dunn** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama