Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem kdysi psal, materiál Jackass se rozděluje na dvě části. První jsou běžné filmy, jdoucí do kin, které považuji za naprostý vrchol humoru. Druhá část jsou vystřižené záběry a doplňkové fóry, které sice pořád ještě jsou velmi vtipné, ale postrádají genialitu a rafinovanost hlavní produkce. Pořád je to ale skvělá zábava pro dementy jako já. 80% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nepoužitý materiál z 3D, pak se mám asi ještě na co těšit, když se na trojku chci podívat. Ač tělem dospělejší, "pánové" z Jackass na mozku omládli, mají stále spoustu fantazie, ale překypují hlavně nápady, které nikdo z nás nechce. Při kouscích, co dělají, se velmi vážně divím, že dávno nemají zpřelámané páteře a přemýšlím, zda jsou ještě schopní se vůbec rozmnožovat (možná by neměli :D). Jackass 3,5 je jako hodně zvrhlý dokument, se spoustou bolestivých skřeků, zpomalených záběrů plácnutí rybou přes obličej a týpků, co si při chcaní navzájem podrží dick. Rozhodně ne zábava pro vyšší třídu a starší diváky. ()

Reklama

Dimo 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte problém se smát se tomu, že si banda mládenců dobrovolně dělá těžko pochopitelné příkoří a naschvály, pak se v klidu posaďte a sledujte. Inteligentní humor tu není, ale je to prostě jednoduchá sranda, protože většina scének je tak absurdních, že se jim dá jen a jen smát, smysl totiž nemají žádný. Přiznám bez mučení, že já se smál, borci se tomu taky smějí, tak proč ne. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dobrý, u těch zimních šíleností jsem se ještě zasmál, ale jinak jsou to otřepané, nezáživné (ještě, aby byly, že?) a ZASE fekální slátaniny. Je tedy vidět, že tahle parta má hodně bujnou fantazii a pravděpodobně i pro strach uděláno, jenže už toho je jaksi moc. Pro opravdové fandy, o tom to je. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama