Reklama

Reklama

Left 4 Dead: Movie

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Itálie, 2010, 30 min

Obsahy(1)

Film založený na videohře Left 4 Dead od společnosti Valve. Na světě vypukne infekce a z lidí se stávají krvelačné mrtvoly. Skupinka přeživších Bill, Louis, Zoey a Francis se musí prostřílet přes hromadu zombies a také přes zvlášť infikované Huntera, Smokera, Witche, Tanka a Boomera. Přežijí všichni nebo jen někdo? (kristmeister)

Recenze (15)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Znám hru, sice nepatří zrovna mezi moje nejoblíbenější, ale dá se u ní zabavit. Nicméně si i já myslím, že většina lidí zde hodnotila úplně něco jiného, než by mělo být ve skutečnosti. Ten pravý snímek, který je mimochodem uveden i na plakátech zde je na tomto odkazu: https://www.youtube.com/watch?v=R0F02IdtG1E. I ten však není žádná sláva, prostě klasický amatérský zombie short, bez kterého by se svět klidně obešel. 50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

100 % ľudí hodnotí úplne niečo iné, ako tento snímok naozaj je. Skutočný vyšiel pred pár dňami voľne dostupný na YouTube, čo je zverejnené aj na FB. Tí menej dementní to pochopia, tí druhí sa môžu ukájať na amatérksej kokotine ktorá nestojí ani za zmienku. A keď tak teraz premýšľam, ani "originál", ktorý je asi o 10 dolárov drahší, nie je ničím výnimočným. Síce samotný snímok miestami pôsobí ako "film", postavy sú takmer na chlp rovnaké ako v hre, no je to skrátka amatérsky projekt, ktorý poteší buď skalných fanúšikov, alebo skromného diváka, ktorému neprekážajú nedostatky. A mimochodom, má to 50 minút, nie 30 - 35% ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele

Aby nás příběh bavil, musíme se vžít do postav a jejich příběhů. Zde to právě chybí, takže mě to taky vůbec nebavilo.. I když jsem hru hrál a věděl jsem o co jde, tak mě to prostě nezaujalo. Graficky zpracované pěkně, kamera nádherná a dalo by se říci, že jde o naprostou kopírku LeftForDead, připadalo mi to jako jedna velká cut scéna. Ale když to prostě člověka nebaví, tak to hned ztrácí na kvalitě.. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Je mi velkou ctí, že mám možnost okomentovat jako první tento velmi zadřilý film. Left 4 Dead je další skvost ze společnosti Valve. Hra, ačkoliv bez jakéhokoliv výrazného příběhu, za to velmi poutavá, inspirovala další vlnu fanoušků. Ti neváhali a dali se do práce a vzniklo toto dílko. Špičková atmosféra plná napětí, tak jako u samotné hry. Shlédnout můžete zde :http://www.youtube.com/watch?v=_Q42t95cCIk a zde: http://www.youtube.com/watch?v=sEnMN02d1E8&feature=relmfu ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Shlédnuty tři díly (kratší, krátký a dlouhý). A beru to jako čistě fanouškovský film. Tři díly, u kterých si nejsem jistý, jak na sebe vlastně, jestli vůbec, navazovaly. Každopádně byly, zejména ten nejdelší, mizerné. Osobně mám pro apokalyptickou, survival a zombie tématiku značnou slabost a nechám se unést kde čím. Ale tentokrát jsem třetí díl pouštěl ze strachem, a z divokých zombies rozhodně nebyl. Od fanoušků a fan-snímků bych čekal zápal pro "fakty", detaily a promyšlenost na téhle úrovni. Ale dočkal jsem se pitomosti, s velice specifickým hereckým podáním (u fan-snímků většinou talent nahrazuje dostatečně zápal, tady u některých chybělo jaksi obojí), příběhem který jde od nikud nikam, stupidní režií, nelogičností a nesmyslností a technickými chybami. Jó, výprava je fakt moc fajn, s efekty se někdo u počítače celkem snažil, ale co je to naplat, když mi celou dobu zážitek kazí vnitřní otázky stylu Cože? Jak to? Proč?!? Proboha proč?!? Proč! Tak to asi ne? Co to vlastně sleduji? To jako fakt? Tak to určitě..." a tak dále. Nesympatický děj, nesympatický "příběh" nesympatické postavy, nelogičnosti a "boty"... a ta k dále, srážejí jinak celkem nadějný pokus (kamera není marná, i když jí podkopává nohy jako škodolibé dítě na školním výletě střih, a výprava/vizuální stránka si nezadá s dobrým béčkovým filmem). Přijde mi to jako by se k tomu postavili stylem "zítra přineste kameru, rekvizity, sejdeme se, zajedeme na ty super lokace, a něco tam natočíme a pak se to nějak sestřihá". I záznam akčnějšího airsoftového souboje by měl více duchaplnosti a smysluplnosti, než tenhle kousek. Jestli to dělali, pro svou zábavu, tak to chápu, věřím že se u toho dobře bavili, ale potom si měli odpustit ambici to v této podobě vyslat do světa. ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen na motivy stejnojmenné počítačové hry. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama