Reklama

Reklama

Hurá do Afriky!

  • Německo Konferenz der Tiere (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Afrika je pro divoká zvířata prostě ráj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný snílek s hlavou v oblacích. Spolu s vegetariánským lvem Socratem rádi lelkují a dělají si legraci z ostatních zvířat. Ale Afrika čeká nové hosty a bezstarostné časy se mění. Na utržené ledové kře tam pluje lední medvědice Sushi. A kvůli požárům v Austrálii hledají nový domov i klokan Toby a tasmánský čert Smiley. Do vysněného světa najednou míří spousta nespokojených zvířátek, která touží po lepším životě. Africkou deltu Okavango čekají velké změny. K tomu všemu nepřišla voda, která každý rok mění poušť v zelenou kvetoucí oázu. Zdá se, že v tom mají prsty lidé! Billy, Socrates a ostatní zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu. Na cestě je čeká spousta dobrodružství a legrace, ale hlavně musí najít vodu, aby zachránili svůj svět… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (69)

Amithiell 

všechny recenze uživatele

Myslím si že tento animák měl ukazat těm nejmenším, že mít přátele a když se táhne za jeden provaz je skupina silnější a vše se dá zvladnout lehčeji než když je na to někdo sám ... To ocenuji avsak pro dospělé lidi kteří čekají opravdovou zábavu typu jiných animáku jako např Shrek nebo Příběh žraloka či Hledá se Nemo a jiné ... se nedočká ... takže pokud máte doma male děti tak do 5 let ... puste jim to ... byl to pro mě film u kterého nemám zájem se na něj znovu podívat ... ()

Fary 

všechny recenze uživatele

To bylo tak blby az to bylo pekny. Film o sobe je stupidni hovadina, ktera by se vesla do 15 minut i s titulkama, nicmene dve veci se mi libily - charaktery postav a hudba. :) Skoda jen, ze film utopil onu "spasnou myslenku" na zachranu sveta zvirat. Ovsem surikaty ala Cid z Ice Age (ja vim, ze on je lenochod) nelze nemit rad. :) Jo a taky predak buvolu ma svoje kouzlo! :) ()

Reklama

someone 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo dílo!! Sice jsem si předem přečetl zdejší komentáře, ale prostě mi nedalo, abych se na to nepodíval - no budu si muset tu jedenapůl hodinu života napracovat někde jinde... Jak bych to teda shrnul? Bacha, přijde SPOILER:" Nuda, nudaaaa..... nuda... nuda.. nuddaaaaaaaaa.......????......nudaaaaaa...nudanudanudanudanuda......nuuuuudaaaaa.... WTF???!!!...nuda....nudaaaa.....nudaaaaa.....KONEC!".... konec SPOLIERu. Doufám, že i když jsem zde podrobně rozepsal děj filmu, ostatní to určitě neodradí od jeho shledování, neboť ponaučení, které si z něj odnesete, není k zahození. Tak například já už vím následující: 1. Namol opilá a spící DVOUČLENNÁ posádka kupodivu NEDOKÁŽE řídit obří ropný tanker.... 2. Nejčastější příčinnou požárů v Austrálii jsou motorkáři!... 3. Koaly, klokani a WTF to bylo za zvíře??! (nejspíš Taz) nepřežijou bez nápojů z plechovky.... 4. Kdokoliv si může postavit přehradu kdekoliv a za jakýmkoliv účelem (třeba kvůli hotelu v přírodní rezervaci - no LOL:-)))....5. Lvi malé děti nežerou (i když jim strčí hlavu do klece), protože jsou to vegetariáni! Proto malé děti HURÁ DO AFRIKY!! :-))) Fakt už toho bylo dost a nikdy více!! Jedna hvězda za "obojživelnou" surikatu... ()

torn666 

všechny recenze uživatele

Podlemne je tady tenhle film nepravem hodne podcenovany, jde o prumerny animak s nekolika fajn narazkami na jina filmy - treba US verzi Godzily. Postavy jsou taky celkem fajn hlavne revolucionarsky kohout z francie a prdici tasmansky dablik. Nekomu asi vade dalo by se rict az ekoteroristicky podtext filmu :-D . Zaslouzil by si tak trojku ale protoze ma prilis nizky prumer dam mu za 4. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tento film nebyl patrně určen dětem, na to zde bylo příliš hlubokých filozofických myšlenek a ekologických rozborů. Nebyl však určen ani dospělým, na to chyběly obvyklé dvojsmyslné vtípky a animace 3D vypadala jako ze starých "prostorových pohledů ze Západu". Tento film nebyl ani pro infantilní Ketri, která nadšeně tleská u každého animáku. Tak pro koho ten film cholera vlastně točili? ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Film byl inspirován knihou od Erich Kästner „The Animals Conference“. (Pepy)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Reklama

Reklama