Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o priateľstve, zrade a nezodpovednosti, ktorého hrdinami sú dvaja nerozluční priatelia - šofér a jeho šéf. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

V tieni slávnych inscenácií sú televízne filmy z produkcie štúdia Bratislava vo vtedajšej Československej televízii. Poväčšinou ide o príbehy s hrdinmi, ktorí sa ocitli na hrane morálky resp. zákona. Aj v tomto príbehu ide o podobný aspekt, film rozpráva o kamarátstve inžiniera v podniku ( Milan Kňažko ) a jeho šoféra ( Jozef Adamovič ), ktorým nie je zaťažko si na služobných cestách trochu užiť so ženami. Jedna podobná služobka však nedopadne podľa ich predstáv... ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Neprišlo mi, že išlo o dvoch nerozlučných priateľov, ako sa píše "oficiálne" vyššie, skôr o kamarátov - šéfa s podriadeným. Inak zaujímavý film, ktorý má myšlienku. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

příběh  šéfa a jeho šoféra, jistě ne nerozlučných přátel, jak píše distributor v obsahu, ale lidí s dobrým vztahem, kteří jezdí po Slovensku a kromě letmo naznačené práce se baví se ženami. A protože jsou mladí, pěkní, pracovně úspěšní a tedy ne špatně situovaní, leckdy jsou úspěšní i u žen. Zápletka je čitelná od počátku, bohužel, protože jinak o čem by to poslední hodinu (to byl můj pocit, šlo asi o 30 minut) bylo. Režie je taková dobově p o m a l o u n k á, herecké výkony jsou slušné a na nich to stojí, oba pánové i dívky jsou přesvědčiví, policisté spíše nijací, ti jen recitují role. Je to něco mezi dobovou krimi a mírně psychologickým ponorem, vidět se to dá, ale velký zážitek to zase není, pokud nemilujete Milana Kňažka a nechcete vidět všechny jeho role. . ()

Reklama

Reklama