Reklama

Reklama

Vnější svět

(festivalový název)
  • Německo External World, The (více)
Krátkometrážní / Animovaný
Německo / Irsko, 2010, 17 min

Obsahy(1)

Príbeh o chlapcovi, ktorý sa učí hrať na klavír v bizarnom svete bez hraníc. (ScarPoul)

Recenze (19)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Svet mimo nás je bizarné, erotické, násilné a neskutočne čiernohumorné dielko, v ktorom neexistujú pravidlá, ani ucelený príbeh, ale ktoré - a to je to čo z neho robí niečo neskutočne nové a niečo na čo sa dobre pozerá - aj napriek svojej nezmyselnosti funguje presne tak ako má. Scéna z lietajúcim tanierom alebo fuck yourself ma rozosmiala ako to už dlhú dobu nič podobné nedokázalo. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj..pardon ale tohle je HNUS...sdělit něco světu kolem sebe tímto způsobem je....nemožné. Pomocí jakýchsi šablon "dosových" her nebo ťamanských anime bez obrysu je neskutečně dětinské a ještě k tomu takové bizardní situace něco jako německo-irský silně zbabraný způsob napodobit Happy Three Friends,které sice nemusím ale stokrát raději se na ně podívám než na toto..děsné!!!! ()

Reklama

Therese 

všechny recenze uživatele

Film je sice nazvaný Vnější svět (nebo Svět mimo nás), ale je tak snadné vidět paralely a inspiraci ve světě kolem nás, až z toho člověku není dobře. Málokdy jsem nějakým filmem tak fascinovaná a zároveň si říkám "Kdy už to sakra skončí?". Skoro to vypadá, jako by se David Lynch dal na animaci a halucinogeny po kýblech... Hrozně rozporuplné, ale po prvním shlédnutí za 5*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po prvních minutách jsem neměl pocit, že by mě to mohlo zaujmout, a to jak vizuální stránkou, tak i tím, o čem snímek je. Sám se prohlašuje, že je o ničem, ale to je nakonec právě jeho kouzlo. Sled scének, které nemají žádnou souvislost, mnohdy jsou o ničem, ale většinou jsou krásně absurdní a také vtipné. Překvapivé a krásné. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama