Reklama

Reklama

Beneath the Dark

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Strašne zložitý a prekombinovaný film, v ktorom je dosť ťažké sa orientovať. Je to skôr mysteriózna dráma. Jedná sa o osudy navonok neznámych ľudí, ktorí sa stretnú v podivnom hoteli, ale všetkých spájajú hriechy minulosti, s ktorými sa musia vyrovnať. Ku koncu síce do seba všetko pekne zapadne, ale problém je v tom, že tú šokujúcu pointu, na ktorej celý príbeh stál, som odhalil hneď na začiatku a potreboval som na to len pár minút. Pretože už sa natočilo dosť veľa filmov (dokonca aj hororov), ktoré približne takto začínali aj končili. Navyše je to miestami nudné, často sa strieda prítomnosť s minulosťou, sny s realitou, a možno aj preto mi to celkovo nesadlo. Ale môžete to skúsiť, pozerať sa to dá a určite si to nejakých fanúšikov nájde. ()

GIFS 

všechny recenze uživatele

Ihned po uplynutí prvních minut mi bylo tak trochu jasné, v čem bude ten zásadní „háček“ v zápletce. Během sledování vás několikrát napadne, jestli by nebylo rozumnější si raději znova pustit Vacancy (2007) nebo Identity (2003) kde je taktéž ta „záhadná motelová atmosféra“, a mě osobně držela u obrazovky zpočátku pouze pomyslná hra Spočti a uhodni, kolikrát se za ten večer pan Stewart svlékne a zase oblékne. Nicméně během filmu se objeví tolik nezodpovězených otázek, že si na to rozuzlení budete chtít počkat. Konečná scéna s na pozadí hrající Chameleons se u mě nedá hodnotit méně než ****. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Není to jednoduché sledovat, ale rozhodně shlédnutí nelituji. Hlavní pointa je docela snadno prokouknutelná, ale závěrečné vysvětlivky děj ještě krásně doladí. Hutná atmosféra, skvělý herecký výkon Joshe Stewarta a finální odhalení o co to vlastně v hotelu jde,jsou tři věci, kvůli kterým rozhodně stojí si film pustit. ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Postupné rozuzlení děje bylo hodně napínavé... člověk během filmu neví vo co go, ale ke konci je to úplně jinak, než si někdo během filmu myslí, to, jak by to mohlo být... přišlo mi to tak trochu jako taková Nolanovka... vůbec se nedivím, že si Nolan všimnul herce J. Stewarta a obsadil ho do TDKR, protože tady to zahrál hodně dobře, a je takovej zvláštní herec, odlišný od jiných... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mladá zamilovaná dvojice se na noc ubytuje v zapadlém a opuštěném motelu s podivným recepčním, jemuž život strpčuje jeho nevěrná manželka. A na povrch začne postupně vyplouvat temná minulost těch kdo do tohoto motelu zavítají. Rozhodně se dá říct, že námět je originální, ale zasloužil by si lepší zpracování a především větší spád. Dlouhou dobu se ve filmu nic moc tajemného ani hororového neděje. Seznamování s postavami je vyloženě nudné. Pointa vysvětlující co je účelem zastávky v motelu není úplně neodhadnutelná, ale je celkem zajímavá. Jak píšu, mít to větší spád a přidat se víc na hororové astmosféře, určitě by se to projevilo na hodnocení. Jako horor je to slabší, označení "mysteriozní thriller" filmu sedí víc a to jsem si podle názvu myslel, že to bude čistokrevný a napínavý horor. Josh Stewart a Jamie-Lynn Sigler v podobném žánru nejsou žádní zelenáči a i přes utahané tempo a nepříliš obratnou režii se film s dobrou pointou na závěr dá zařadit k mírně nadprůměrným flákům. 60% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama