Reklama

Reklama

VOD (1)

Chlapec z Brooklynu se stane svědkem brutální vraždy své matky a čím je starší, tím je posedlejší nalezením vraha. Přes den je tichým premiantem ve škole, v noci samozvaným hrdinou. Jenže, co to vlastně znamená být skutečný hrdina? Sean Donovan byl jen školák, když se jeho rodina stala obětí přepadení, které ho připravilo o matku a z jeho otce učinilo trosku. O mnoho let později si na hrůznou událost sedmnáctiletý Sean stále pamatuje a nehodlá se s ní smiřovat. Pravidelně navštěvuje místní oddělení policie a prohlíží fotky zločinců v naději, že najde tvář muže, který vzal jeho matce život. Zatímco jeho otec propadá alkoholismu, tráví Sean noci obcházením těch nejtemnějších zákoutí města a plánuje pomstu. Když se Sean málem stane obětí drogového dealera, poslechne premiant své pudové instinkty a konečně ze sebe vypustí vztek, který se v něm už od dětství hromadil. Detektiv Teresa Ames z oddělení vražd se dozvídá o řádění a chce tomu učinit přítrž. Je možné, že ten tichý mladík, kterého vídá přes den, je onen samozvaný bojovník, kterého se snaží dostat v noci? (HBO Europe)

(více)

Recenze (75)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že jsem čekala víc, přesto jsem dala tři hvězdy s domněním, že Boy Wonder by se bez problému mohl vytáhnout mnohem výš. Žádné bojové umění, žádný super rváč a nebojácný hrdina. Obyčejný kluk, který jen chce spravedlnost. Spravedlnost pro sebe, a přitom bezmálá pomáhá těm, kteří jsou v dané situaci na tom (ne) správném místě. Jsem nadšená s hlavní role a bezútěšného prostředí. A poita filmu, ta byla odzbrojující. Co snižuje kvalitu filmu, je jeho zpracování, trochu má tendeci nudit. 65% ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa dosť nudil a uvažoval nad dvomi hviezdičkami,ked sa však začalo niečo diať a prišlo k zopár súbojom a pomalému rozuzleniu a vysvetleniu všetkého, mal som zase úplne opačné pocity.Bitka s pasákom,súboj v metre a zlikvidovanie čiernych dealerov boli tiež svetlé momenty.No a záver ten ma dostal,pekne si to chalan naplánoval naozaj som bol milo prekvapený v závere. Takže keď si to spočítam, vyjde mi z toho lepší priemer. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že se dá drama o pošahaném děcku udělat i jinak než Neuvěřitelně nudně a nesmírně kýčovitě! Žádné jedenácté září, žádný hnusný patos, maminku kupodivu nezavraždí ani zlý tenorista a psychotický spratek si může v klidu hrát po večerech na Charlese Bronsona, aniž by dojil slzné kanálky vdov a sirotků. Plesnivého Sydowa navíc nahradila rozkošná latino prdelka, a tak je verbal spokojen jak s formou, tak obsahem. Tento film je zdravotně nezávadný, neobsahuje žádné Oscarové konzervanty a dá se plně využít jeho nutriční hodnota, protože se u něj nemusíte otráveně převalovat na gauči a plýtvat zbytečně energií. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak výborně! Konečně zas něco výživného a vcelku kvalitního v oblasti subžánru "urban-revenge-stories", který nepřímo založil kultovní Death Wish (1974) s Charlesem Bronsonem. Každopádně tohle moderní dílko spíš svojí emocionální nestabilitou a mírným tlakem na diváka a hlavního hrdinu připomíná velmi vydařený "hardcore-emotional-revenge-flick" Savage (2009). Mladík štíhlé postavy, mastné vlasy, kdo by to do něj řekl. Jenže jeho trauma z dětství, kdy byl svědkem vraždy své matky ho žene dopředu městem plným +150kg hranatých násilníků. Soubojů je málo a není to o nich. Ale i tak je akce fakt super! Týpek trénuje co to jde a teleskopický obušek s kovovými boxery dokážou přece jen přesvědčit... Bohužel hlava se zdá to týpkovi přestává časem brát a divák získává dojem, že mladík je již docela mimo realitu ... ale je tomu opravdu tak? ... Závěr filmu je naprostá pecka. Doporučuji příznivcům subžánru!!!! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade, drahí priatelia, hlavná hviezda filmu Caleb Steinmeyer, ktorý má ten akurátny ksicht a perfektne sa na úlohu pomstiteľa hodí, nejak v spomenutých hercoch u tohto filmu nie je vôbec spomenutý! A teraz k filmu samotnému. Najskôr som myslel, že to bude nejaké lepšie béčko podľa tých vyžratých policajtov, ale práve tí nemali chybu. Hlavne parťák Gary sa s Amesovou luxusne doplňali. Páčil sa mi hlavný charakter. To bol chlapík, ktorý normálne pri chôdzi čaptá a jednou fackou by ste ho zahlušili, ale v tomto filme bol jednoducho superhrdina mega pomstiteľ. Povedal by som, že bojové sequencie a ťahy, ktoré používal boli tak akurát . Až mám chuť si ísť teraz v noci zabehať... Film rýchlo odsýpal, nenudil, na Amesovú sa pozeralo ešte lepšie a záver ma celkom prekvapil. 80% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama