Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvůli obavám o vztah s workoholickým manželem, žena podstoupí regresní terapii a vrátí se do minulých životů. Zjistí, že v minulém životě byla princeznou. Ale její terapeut ji nemůže přivést zpět do jejího současného moderního života, a tak se její manžel je pokusí vyhrát nad touto "Princeznou" znovu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nic nového, to už tu bylo, jen ne přes cestu v čase. Nebo už možná také. Prostě nudná konina, spíše bych řekl nudná telenovela se statickým dějem a spoustou hluchoty. Možná vhodné pro romantiky. Komedie??? To snad ne. Čemu jsem se jako měl zasmát?? Přemýšlel jsem něco málo dát, ale za ten stupidní konec si to více než odpad nezaslouží. 201310170/0 ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jak se řekne v eusqueře, že jí manikérka pozdravuje ??" ;) Na první pohled by se mohlo zdát, že samotný režisér Mexičan Alejandro González Padilla coby všestranná a známá tvář, nejen v oblasti filmu, v rámci své země je mnohem zajímavější než samotná Regresa, tahle romantická záležitost totiž příliš nevybočuje ze šablonovitosti většiny jihoamerických telenovel.. Velmi jednoduchý příběh s až infantilně naivním a pitomoučkým dějem zachraňuje snad jen velmi sympatické herecké obsazení v čele s nádhernou Blancou Soto, která dokonce reprezentovala Mexiko na soutěži Miss World, neméně příjemný soundtrack Diega Benlliureho s ústředním motivem v podobě hitu Always on My Mind a také roztomilá atmosféra snímku, který vás rozhodně neunudí k smrti, a mně nezbývá než přiznat, že jsem byl velmi mile překvapen, byť uznávám, že jsem měl zrovna prostě jen správnou náladu na podobně nenáročný film, který bych však rozhodně neřadil do žánru komedie.. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak ostatní, ale já jsem se u tohoto filmu místy skvěle bavila, Iňaki byl prostě skvělý. A nad najivitou tohoto filmu se jde taky jenom zasmát. Konec jsem sledovala asi desetkrát, než jsem pochopila konec, tedy alespoň si myslím, že jsem ho pochopila. Jasně, tenhle film není geniální, dokonce není ani průměrný. Avšak něčím se odlišuje, je na něm něco, co mě upoutalo. Vidět ho víckrát, no znovu si ho asi nepustím, avšak jednou. To by šlo. Rozhodně jej i přesto, že se mi částečně líbil nedoporučuji. Není na něm nic, s čím by měl člověk ztrácet čas. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama