Reklama

Reklama

Vánoční zásilka

  • Česko Vánoční psaní (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Co se stane, když se dcera Santy Clause zamiluje - a zrovna na Vánoce?
Pomyslná jiskra přeskočí během prázdnin, když se pošťák Matt setká se svou novou kolegyní Kristi. Kristi odpovídá na všechny dopisy od dětí, které jsou určeny Santovi. Jejich šéf Fuller pověří Matta, aby krásnou a mladou spolupracovnici špehoval. Čím víc Matt poznává Kristi, tím více se do ní zamiluje. V tomto předvánočním období se Kristi dozvídá o lsti ze strany Matta a opouští svou práci. Zcela zdrcený Matt se vydá na cestu a hledá svou ztracenou lásku. Když se Kristi dozví, že Matt byl donucen k tomu, co udělal, vydá se ho hledat... Náhle se v ulicích magicky rozsvítí vánoční světla a ukazují jí cestu... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento milý pohodový film je svým obsahem předurčen do období vánoc, kde člověk zrovna takové příběhy rád vidí, a proto snadno přehlédne i nějaké ty mouchy. Tento neokoukaný příběh jich ani moc nemá. Je to vánoční film se vším všudy, co k tomu patří. Potěšil mne příjemnými herci, vánoční atmosférou a přiměřenou dávkou romantiky i humoru. Jsem sice ctitelkou tradičního Mikuláše a Ježíška, ale vzhledem k tomu, že našich vánočních filmů je tak málo, držím se v tomto případě hesla: „Vánoční dědové všech zemí, spojte se a splňte všem dětem jejich tajná přání!“ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně příjemný vánoční film plný romantiky, který se bude určitě líbit celé rodině a před Vánoci najde na televizních obrazovkách své uplatnění. A nyní oceňuji nejen to, že film ani na okamžik nenudil a že to celé odsýpalo neuvěřitelně rychle, ale také musím ocenit určitý nádech mysteriózna, kdy si bystrý divák nemůže nevšimnout určitých náznaků, které dávají tušit, že hlavní hrdinka je dcerou Santa Clause. Zdali to tak skutečně je se ale divák vůbec nedozví a vyřešení celé hádanky tak zůstává na jeho představivosti, což je určitě dobře, protože tenhle film už je beztak výborný a netřeba do filmu tahat jakékoliv nadpřirozeno. Tvůrci filmu perfektně zvolili prostředí, v němž se film odehrává, a i samotný děj je neokoukaný a neotřelý, já zkrátka neznám žádný jiný vánoční film, který by se odehrával na poště a točil by se kolem odepisování na Santovy dopisy. Navíc všichni zúčastnění herci zvládli své role na výbornou a všichni byli příjemní. Určitě se na tenhle film za nějakou dobu v období Vánoc zase velice rád povídám, protože dobrých vánočních filmů není nikdy dost a nikdy neuškodí vidět kvalitní vánoční film vícekrát. Já jsem tedy v tomto případě s výsledkem maximálně spokojený a rozhodně velice rád tomuto nadprůměrnému filmu uděluji čtyři hvězdy. ()

Reklama

Morin 

všechny recenze uživatele

„Proč? Proboha proč jsem se na to koukal až do konce.“ Odpověď je asi že jen ze setrvačnosti, jinak další ztracený čas, protože z docela dobrého námětu, udělala režie a herci něco tak příšerného, že je od první minuty jasné jak vše dopadne, primitivnost tohoto filmu vám to ale dokazuje celých 86 minut. Mam rád vánoční příběhy, takže proto dvě hvězdy, jedna za snahu o vánoční příběh, který místy má i atmosféru, druhá za psa, který hraje dobře. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento příběh nám prozrazuje jednu zásadní věc. Na dopisy dětí určené Santu Clausovi odpovídá jeho dcera. A jednoho dne se do ní zamiluje pošťák. Romantický příběh má všechny atributy jaké má mít a tak hlavně divačky nemůže zklamat. Pokud si tedy vystačí s pouhou televizní produkcí. Romantickou dějovou šablonu však má a tak láska, štěstí a v tomto případě i krása vánoc potěší při nutném odpočinku u televize během vánočního frmolu. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Bylo to zhroba to, co jsem i čekala. Obyčejná scénaristicky jakž takž utáhnutá televizní romantika na objednávku, "protože na vánoční filmy se asi budou lidi dívat, ne?". Ten pošťák mi byl milejší než ta zubatá blondýna, ale žádný zázrak se ani tak neodstavil. Nebylo to příšerné a koukala jsem na to v práci, takže účel splněn asi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii ve městech Los Angeles a Santa Clarita. (Terva)

Reklama

Reklama