Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si u žánru Foot Fetish, …tedy pardon Found Footage, na "shaky" kameru je jako plísnit ráno slunce, že vychází a tak nakonec člověka ovlivňují následující faktory: kameraman se třese přirozeně, zimou, strachem a nebo je zrovna nad epicentrem zemětřesení 8,6 Richterova magnituda, postavy jsou/nejsou sympatické a v souvislosti s tím ukážou/neukážou prsa, obsahem nahrávky jsou/nejsou stolici uvolňující lekací scény a hlavně jako divák jsem/nejsem napnut jako guma od trenek Gérarda Depardieua. Tady jsem jen zíval u přitroublého tlachání kvarteta na čundru a pak půl hodiny civěl na hystericky ječící korpulentní pozadí snažící se nocí uniknout před krvelačnými opopsi, zombie a možná i tím blbcem, co za této prekérní situace běhá se zapnutou kamerou. Místo napětí tak přišlo jen vypětí a to abych udržel víčková vrata na stropě své oční garáže.. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec je mé oko zralé tohle vidět a díky bohu v rámci žánru, v rámci 79 min nejspíš jo. Sice jsem zneuznaný retard, mamka mi bohužel kameru nekoupila, nikdy jsme na to nemněli, takže bohužel (nebo díky bohu) sem amatérské porno nemoch točit. Noóo duchy já rád... buúu. Dany Halflajf konec mne trochu dojebal, až takovou palbu sem tedy nečekal, nó min. 6/10 ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách jsem se začal křižovat a připouštět si, že se budu muset jít vyzpovídat (opět) z marnivosti. Nepůjdu! Stalo se něco málo vídaného - FF v kombinaci s milým překvapením. Že se FFka rozjíždí jak zabrzděnej vlak, to už bývá skoro pravidlem, ale kdyby měly všechny takový nářezový konce, měl bych se jak prase v žitě. Viděno ve dne s doporučením pustit si to v noci, protože věřím, že závěrečná, pomalu půlhodinová noční naháněčka musí být ještě daleko lepší. ;) ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Začnem tým najväčším negatívom filmu, a to je jednoznačne kamera. Na kameru vo Found Footage filmoch som zvyknutý, ale čo sa predvádzalo v tomto filme, tak to mi liezlo na nervy už od začiatku. Klasika bola aj tým, že polovica filmu sa nič nedialo a posledná polhodina bola nepretržitá akcia, ktorá ma už začala niesmierne nudiť, a čakal som kedy to skončí. Filmy a to hlavne horory z lesa bývajú pre mňa veľmi zaujímavé, ale žial tento film až taký zaujímavý nebol. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

S Blair Witch nejlepší film natočený ruční kamerou. Absolutně šíléný, originální a hlavně nepředvídatelný snímek. Poslední geniální pasáž se někomu může zdát jako zmatená řežba ale mě tak moc vtáhla do děje jako bych se toho zúčastnil také. 56% je výsměch, protože tohle není nic co bychom v tomto žánru někdy viděli. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)

Reklama

Reklama