Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Záhadou Blair Witch, Monstrem a Lostem, přičemž to "něco" je zde velmi důležité. Megamix, jehož poslední půl hodinka je nepřerušovaná frenetická akční jízda v [Rec] ² stylu. Vzhledem k tomu, kolik se tam toho děje, mi to ale příšlo až příliš nevzrušivé. V rámci found footage filmů ale velmi dobré. Važme si toho. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

To čo tu predviedol s kamerou ten nešťastný Robinson , to hádam nemá ani obdoby. Pospájané zaoceánske štáty sa pokúšajú desiť fanúšikov žánru rádoby autenntičnosťou , prípadne znásilnia zahraničný námet ( najradšej francúzsky a japonský ) vymodelujú cool remake a sú za vodou. U Mňa teda nie. Rozmrvená kamera zameraná od trávy , šálky v kuchyni , strop až po upískanú šišinu , o ktorú má zájem nejaký " littlefoot " ktorého bratrancom je troll. Ak by som si to pozrela v noci v nahnilej chate na samote v lese , aj tak by som svojím hlasitým smiechom vyplašila všetko živé v okolí. Ten F*king Found F*ucktage je už už unavený žáner , no kým to amíkom nabehne do chápania , bude už neskoro. Je škoda, že baterka v kamere sa začala vybíjať tak neskoro. Bodík dávam za neuveriteľný strach a ten druhý za pokus o pár nových vsuviek do tohto guláša. P.S. Vieš si predstaviť , ako by dopadol ten snímok , keby bol natočený " normálnou" formou " Ja totiž áno. Ďalší dôvod na pousmiatie. ()

Reklama

Hoyt 

všechny recenze uživatele

S Blair Witch nejlepší film natočený ruční kamerou. Absolutně šíléný, originální a hlavně nepředvídatelný snímek. Poslední geniální pasáž se někomu může zdát jako zmatená řežba ale mě tak moc vtáhla do děje jako bych se toho zúčastnil také. 56% je výsměch, protože tohle není nic co bychom v tomto žánru někdy viděli. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Velmi slibná expozice (pozvolný narůst znepokojení z neznámého, zneklidňující indicie, práce se zvukem), od poloviny bohužel těžce monotónní řež, v níž už není na předtím zdařile budovanou atmosféru místo. Za velice silnou známku žánrového uvědomění z první půlky považuji převrácení hororového schematu naruby, kdy se z čtyřčlenné skupinky nezvykle většina chová racionálně (jindy je to banda nadržených zvířat) a po prvním náznaku nebezpečí je rozhodnuta odejít, zatímco kameraman (jindy jediný racionální jedinec) záměrně všechny náznaky ignoruje, aby mohlo natáčení a tudíž i film pokračovat. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No, film je zpočátku úplně stejný jako všechny tyhle "Projecty". Parta lidí jde na výlet (s kamerou samozřejmě) do lesa. Pak začnou slýchat takové ty příjemné hlasy divných stvořeníček, které jistě nikoho z vás nevyděsí. Holky křičí, kluci poháněni vidinou prsou, jdou odvážně hledat původ těchto hlasů. To je prostě klasika, ale od druhé poloviny se film totálně přesune na jinou kolej a servíruje nám tu největší noční můru. Režisér tímto ode mě dostává hvězdu navíc, protože konečně ten film vybočuje ze všech těch pořád dokola omýlaných témat a ukazuje nám úplně něco jiného. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama