Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary je dívenka, která to doposud měla v životě zdánlivě lehké. Ale teprve když se ocitne v malém městečku v Novém Mexiku, pochopí skutečný smysl slov jako láska, oběť a rodina. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

kratina 

všechny recenze uživatele

Trochu moc šablonovité postavy, zazobaná matinka byla jak z omalovánek pro zlé zbohatlíky a Linda Gray svou pošahanou (oprava, ona o sobě říkala, že je jen "pestrá") a citově vyprahlou životní ztroskontankyni taky dost přehrávala. Otce naší těhulky, přestárlého rockera, maximálně tak nechat vycpat a vystavovat v muzeu kuriozit. „Hele, kámo, jsi moje dcera, mám tě rád, ale nic řešit nebudu, já jedu na turné.“ Navíc film bez překvapení, s očekávatelným happy endem. Ale stejně dám vysoké hodnocení. Sympatická ruská kočička s rozkošným čumáčkem Olesya Rulin v roli těhulky Mary byla naprosto k sežrání! ()

Reklama

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Celkom chutna zalezitost. Na moj vkus tam sice bolo privela trafenych, teda vlastne asi vsetci, ale dostal som, co som necakal. Dokonca sa tam na chvilku objavi aj predstavitel skupiny KiSS. Furt melie kááááámo, aj ked oslovuje svoju dceru. Pre "babenky" filmik jak stvoreny. Slzotvorny s happy-end-om. Rozhodne lepsia volba ako Pilčeroviny, Steeloviny, ci nekonecne mexicke, spanielske, argentinske a co ja viem ake marťanské telenovely. ()

Patrix000 

všechny recenze uživatele

Nechapu lidi co sem daj na tento film odpad dit je to o milujicich lidech o pratelstvi a dobrých skutkach a to v tomhle svete už fakt neni tak aspon ve filmu je to nadherný videt!!!!!!!!UŽASNÝ FILM KRASNÝ DOJEMNY PRATELSKÝ BYL SEM Z NEHO NA MEKKO :) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

No dle mého názoru, je to film naprosto nezáživný, bez cukru a šťávy. Děj bez známky života. Kdyby se točily jen takové snímky, mohl by být asi režisér každý. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama