Reklama

Reklama

Brutal Relax

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Pan Olivares se na doporučení doktora odjíždí odreagovat na dovolenou k moři. Po příchodu na malebnou pláž se uvelebí na pohodlném místě a se sluchátky na uších pozoruje s klidem své okolí. Mezi tím na lidi na pláži zaútočí banda příšer, což ovšem pana Olivarese nijak nevzrušuje, protože mu doktor radil, ať se nerozčiluje, a tak si dále hledí svého. Pohoda, ale jak už to tak bývá, nemůže trvat věčně a v tu chvíli mají nezvaní návštěvníci pláže opravdu smůlu. Po dobře vykonané práci samozřejmě nesmí chybět pár fotek na památku. (pernicek83)

(více)

Recenze (100)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Vemte dohromady veškerou krev z Kill Bill, všechen sliz a ještě trochu víc z Vetřelce, brutalitu toho nejlepšího hororu co jste kdy viděli, to vše narvěte do 15 minut, dejte domu komický nádech a máte Brutal Relax :D Tohle je prostě snímek, ke kteréme budete hledat ekvivalent jen s obrovským vypětím sil a to si vzpomenete max. na Bagmana, který stejnak úplně neodpovídá tomuto stylu :D Brutal Relax, je prostě opravdovým brutálním relaxem, který mile překvapí a pobaví ;) 85% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film (ať už krátkometrážní nebo ne) ze Španěl, který jsem za posledních x-let viděla! Ta filozofie v tom zakomponovaná! Ten sociální podtext! Ty nádherné obrazy! Čistá lidská nátura! Lidské solidární chování v případě nouze! Prostě, jedno oko nezůstalo suché. Nechápu, jak něco tak kvalitivního, metafyzického a s tak hlubokou myšlenkou dokázali vměstnat do 15 minut! Klaním se a pouštím znovu tu část, která se hodí na hodiny biologie. Lepší 4* ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Zapomněli dát do tutulků Marka Dobeše :) Film má dobrý a originální nápad, však se mi moc nelíbí filtr který má filmu dodat "umělecký" dojem a bitevní scéna mi přijde příliš dlouhá. Je pravda že film se skládá především z této scény, ale po několika minutách mě souboj začal nudit. Každopádně pěkně provedené. Doufám, že se filmeček objeví/objevil na festivalu BXM ( http://www.bloodyxmas.com ) ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Jo jasně blbost to je, ale strašně zábavná a vtipná na svou brutalitu (vnitřnosti, rozmačkané hlavy, vyrvané kosti z těla..) k čemuž taky dopomáhá hudba a dementní hlavní hrdina.. Pokud někdo touží po 15 minutovém brutálním relaxu, nechť se podívá na Brutal Relax :) PS: I když morbidní, ale vtipné použít mrtvé dítě jako zbraň. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Zápletku přijímám a kvituji, ale nebavil jsem se tak, jak asi bylo zamýšleno. Některé momenty jsou pravda pěkně po Jacksonovsku šťavnaté a vtipné a efekty ujdou, ale většinou se s kreativitou bohužel šetří. Nejlepší je hlavní protagonista, to je řízek hodný minimálně několikadílného zombie seriálu :D 60% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama