Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Oxy 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za dokument. Ne za osobnost. Ani dokumentu o holocaustu nebudete přece strhávat hodnocení za to, o čem je. Dokument sám o sobě, možná aniž by si to uvědomoval, ukazuje dementalitu zfanatizovaných fanoušků ("Jednou jsem mu za jeden den napsala 100 vzkazů na twitter!"). Taky jsem se smál u toho, jak tam pořád zdůraňovali, že jsou jedna velká RODINA. JB pro mě navždy bude pouze loutka. Všimli jste si, že v celém dokumentu nebyla zmínka o tom, jak tvoří svoji hudbu nebo texty? To proto, že on má při tvorbě jen malé slovo. Na jedné písničce pracuje celý tým... Zpívat umí, ale to umí i můj taťka! A na závěr se pomodlíme. "Děkujeme producentům..." ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé Biebera bych nikdy neposlouchal. Poslouchám metal, takže Bieber není nic pro mě. Další věcí je, že jako zpěvák se mi jeví jen mírně nadprůměrný, zatímco bubeník by z něho mohl být excelentní. Ale vyberte si, že? Vydělávat miliony jako zpěvák nebo brát jen nějaké drobné jako bubeník. Já se však musím pozastavit nad zdejším hodnocením. Opět mi to připomíná Hannah Montanu. Nehodnotí se tu dokument, ale pouze celosvětový ´´fenomén Justin Bieber´´. Je mi jasné, že jekot desítek tisíc holek někdo považuje za dostatečný důvod udělit odpad. Já ale tohle neberu. Podle mě se jedná o poměrně zdařilý projekt o Bieberově životě a o tom, jak se dostal na výsluní. Já mu to nezávidím a tenhle dokument mě neurážel. 4 hvězdičky i s přihlédnutím ke zdejšímu brutálně nefér hodnocení. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

A toľko odpadov sa odkiaľ (alebo od koho) nazbieralo? Videli z toho tí ľudia aspoň polovicu? Som si istý, že nie. Haterov na csfd kopec. Typická vlastnosť slovákov (a zrejme aj čechov) je závidieť. Kedže JB dosiahol v 18-tich viac ako všetci "zdejší odpadisti" dokopy, tak to zrejme nemôžu prekusnúť. Cieľ si dokáže stanoviť každý. Ísť za ním už nie. Stať sa v 18-tich milionárom v dolároch, to sa tiež netýka všetkých. Priznávam, že odpadajúce "dievčatká", to mi predsa len prišlo trochu príliš. Ale to že ide naozaj o talent, profesionála a inšpiratívnu osobu, to na tomto fakte nič nemení. A práve to ukazuje tento dokument. Never Say Never. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nechapu hodnoceni Odpad u tohoto dokumentu, a uz vubec nechapu ty osobni utoky, sprosta slova a zvratky, ktere zde v cele s "verbalem" mnozi vypousti. Uprimne velmi pochybuji, ze jste to vubec videli, obzvlast, pokud jste takovi "bibrhejtri", za ktere se tu vydavate. Holt o tom ale uz je internet...radoby anonymni, svobodny a nezavisly... Z pohledu dokumentarniho je to zdarile natocena sonda, zajimave jsou zabery z mobilu a youtube z Bieberovych zacatku ve skole, na talentovych soutezich, v ulicich rodneho mesta, jeho problemy s hlasivkami...jasne, je kolem nej spousta hypu, ale to, co dokazal, je rovnez tezce vydrene... 4* + 1 za ty Odpady tady. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím toho fakana. Slávu mu nezávidím, naopak je mi ho vlastně líto. On bude mít hodně zmrvený život, taková sláva se v tomhle věku prostě nedá vstřebat (mají s tím problémy i dospělí, natož děcko). Dávám mu čas tak do 30ti, maximálně 40ti, pak si prostřelí hlavu, jakožto znuděný životem. Ale k věci. Hodnotím anomálii, díky které je ten fakan slavný. Jednoduše nechápu proč. Jasně, umí zpívat, umí tančit, ale všichni víme, že pro interpreta jsou ze všeho nejdůležitější songy. Chytlavé hity, silné melodie, zažírající se pod kůži. Je plno slavných interpretů, které buď neposlouchám, nebo přímo nesnáším, ale se sklopenýma ušima musím uznat nejeden hit, že "...tohle se jim fakt povedlo" (namátkou: Lady Gaga - Poker Face, Katy Perry - I kissed a girl). Fakan nic takového nemá. Nejenom, že ten jeho žánr k němu absolutně nesedí (viděl bych to spíš na černou, starší zpěvačku, než bílé děcko), ale ty jeho pseudohity jsou jen snůška ultimátně impotentních melodií. Takové ty rozplizlé, éterické, neuchopitelné songy (kterých vymyslím za den tři prdele), zabalené do vokálních kudrlinek ala Superstar. Nepobírám. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama