Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě naštěstí mánie Justina Biebera minula :D :D Říkám naštěstí, ale bohužel i pro tento "dokument" je to smůla...jelikož jsem čekala trochu víc dokumentu...A né že téměř z 70% se bude jednat o ukázku skoro celé každé písně JB. V určitých chvílích mi nezbývalo nic jiného, než dané písně přetáčet, páč se mi zaprvé nelíbí a za druhé to byla pro mě ztráta času :) Fajn - kluk co má sen a šel si za ním - jako za to klobouk dolů kam se dostal :) To jako vážně :) Proto - Nikdy neříkej nikdy. Ale z celého filmu se mi líbily pouze medailonky o členech jeho týmu a také jak rozdávaly lístky před koncertem lidem, na které se bohužel nedostalo. Jinak - vím, že nikdy nikdy, ale tohle vidět už nepotřebuji :D ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

JB je těžkej frajer, bez ohledu na to, jestli se mi líbí to, co dělá, anebo nelíbí. Pokud nepřipustím, že existují i hudební styly, které sice "nemusím", ale i tak někde "cítím", že to je dobrý - jsem hňup, kterej uvíznul v myšlenkovým schématu puberťáka. Copak se vám nikdy nestalo, že sice necítíte drnkání na tu "vaší strunu", ale nějaká odezva tam je? Ty mraky odpadu tady na čsfd myslím i chápu, ale ono to naneštěstí :-) nemá vůbec na nic vliv a Justin může být v dost velkým klidu, páč nějakej posranej názor zakomplexovanýho Čehůna jej tuším z rovnováhy nevyvede. Tak jen do něj, borci! ()

Reklama

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem dokument shlédla - ačkoliv nejsem zamilovaná fanynka tohoto zpěváka, ani jeho hudba mi není moc blízká, zajímalo mě, zda je tento dokument opravdu takový propadák, za který ho většina uživatelů čsfd považuje. Nutno říct, že dokument byl skvělý a až na to, že není o něčem, do čeho jsem absolutně zainteresovaná, neměl chybu. Všichni znají jméno Justin Bieber, všichni vědí, jaký má drahý auto, že chodí se Selenou Gomez apod., ale to, že tenhle kluk má opravdový talent, a to jak pro zpěv, tak i pro hraní na bubny, kytaru apod., to už nikoho nezajímá. Žijeme ve světě, kdy nikdo nikomu nic nepřeje, všichni závidí a rádi si čtou bulvární články. Tento dokument jasně ukazuje, kolik dřiny a usilí jeho sen, stát se zpěvákem, obnáší. Pokud někdo neuznává jeho hudbu, chápu to, ale to, že jeho hlas je dar, o tom není pochyb a musí to uznat každý, kdo má alespoň trochu hudební sluch. I po shlédnutí se sice nestanu fanynkou Justina Biebera, ale musím uznat, že jeho post „teen zpěváka“ si poctivě vydřel a nezbývá, než mu to přát a doufat, že mu to vydrží. ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Hudobná tvorba tohto mladého speváka ide vážne mimo mňa, ale keďže je okolo neho taký obrovský celosvetový boom, bol som zvedavý na jeho životnú story. Na moje prekvapenie to vôbec nebol 60. najhorší film na čsfd (umiestnenie v čase písania tohto komentáru), ale poctivý dokument o ceste odnikiaľ niekam. A napravil aj moj obraz o ňom. Chalan očividne talent má a nejde o rýchlokvas z nejakej hudobnej súťaže, ale o poctivú prácu prakticky odmalička. Trefne poukazuje aj na silu dnešných sociálnych médií a na to, že ak máte talent a podarí sa Vám stretnúť tých správnych ľudí, ktorí Vás vedia usmerniť, môžete to dotiahnuť poriadne ďaleko. Pre skalné fanúšičky jednoznačne film roka, pre haterov živná pôda na trolling, pre mňa celkom zaujímavých 105 minút (až na tie uškriekané teenagerky, ktorých je tu neúrekom). No za jeho najväčší úspech budem asi navždy považovať Selenu Gomez :). PS: Bol by som zvedavý koľko z hodnotiacich tento film skutočne videlo a koľko dalo odpad! len z princípu. Haters gonna hate. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Chu | Hudba: Deborah Lurie (Score), Justin Bieber | Produkcia: Usher, Jane Lipsitz, Scooter Braun, Antonio "L.A." Reid, Dan Cutforth | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: MTV Films, Insurge Pictures, AEG Live, Island Def Jam Music Group | Rozpočet: 13 miliónov $ | Tržby: 98,441,954 $ || ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Pro natáčení v Madison Square Garden bylo použito celkem 11 3D kamer. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama