Reklama

Reklama

BlinkyTM

  • USA Bad Robot (neoficiální název)
Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi / Horor
USA / Irsko, 2011, 13 min

Obsahy(1)

Alex (Max Records) dostane na Vianoce vysneného robota BlinkyTM disponujúceho umelou inteligenciu, s ktorým sa môže hrávať, keďže je jedináčik. Lenže nezhody medzi Alexovými rodičmi menia jeho postoj k robotickému kamarátovi na nepoznanie. (Dever)

Recenze (74)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý krátkometrážní film. Byl jsem příjemně potěšen, sice jsem do toho šel hlavně kvůli tomu, že je to horor a toho tam byl minimálně, ale na psychiku film naráží skvěle. Je tam spousta dobrých momentů a film především nenudí. Nemám tomu moc co vytknout, přesto se ale do nejvyššího hodnocení nepouštím. Bezpochyby se ale film zařadí do toho nejlepšího v krátkometrážní kategorii. Hodnotím 75% ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Ďábelský robot Blinky je geniálně vymyšlený, to ano.. Ale po většinu času jsem se nudila.. Začalo to být dobré až při scéně v dešti a děj vygradoval společnou večeří, která neměla chybu! Ta byla opravdu fantastická!!! Ale závěr bohužel také mohl být lepší.. Nevím no, asi by mi to stačilo o polovinu kratší ;) ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nie príliš originálny a ani nie príliš podarený hororový sci-fi kraťas. Pozerať sa na to ale dalo. Teda čo sa týka krátkej stopáže. Najväčším pozitívom je samozrejme samotný robot. Najhoršie bolo naopak to otravné rozmaznané detsko. O celovečeráku by som zatiaľ asi nerozmýšľal. Možno keby to zobral do rúk naozaj skúsený hororový režisér a scenárista... P.S.: Samozrejme, že som fandil Blinkymu... ()

Zelda knihkupec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi připomělo jednu povídku jménem ,,chůvička´´ od Filipa K. Dicka... Tento kraťas mě uchvátil akorát nevím čím. Možná dnes již otřelým klišé porouchaného roztomilého robota nebo tou sociální agitkou konzumu, že když si koupíš novej telefon tak se máma s tátou už nikdy nebudou hádat, nebo velice povedeným budováním atmosféry (jde se rovnou k věci, což je celkem rozumné u 10minutového snímku) nebo všechno dohromady? Nebo mou maličkost uchvátila představa vraždícího uklízeče Valliho? ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja som to hovoril už pri Stopárovom sprievodcovi, keď som prvýkrát uzrel Marvina (zhodou okolností som si ho predstavoval takmer rovnako už pri čítaní predlohy); Na tých roztomilých, zaoblených, depresívnych robotoch je niečo znepokojujúceho. Takto nejak by to asi vyzeralo, keby R2D2 podľahol temnej strane sily. :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Blinkyho hlas je ve skutečnosti hlas samotného režiséra snímku, Ruairi Robinsona. (Hromino)

Reklama

Reklama