Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry-tanečnice už mají New Yorku a tamního života plné zuby. Z Broadwaye proto zamíří přímo do Paříže, kde chtějí nalézt lásku i slávu. Zároveň se ale plně soustředí na svoji kariéru a jejich milostný život jim v tom nesmí zabránit.

Snímek tvoří pokračování muzikálu Páni mají radši blondýnky. Dvě hnědovlasé zpěvačky a tanečnice z Broadwaye (Jane Russell a Jeanne Crain) směřují do francouzské metropole, aby unikly svým vášnivým a bezohledným fanouškům a našly zde po mnoha milostných dobrodružstvích konečně opravdovou lásku. Jejich příběh kopíruje putování jejich matky a tety, které tutéž cestu podnikly ve dvacátých letech. Tento bláznivý a do extrémů dovedený muzikál, který si dělá legraci z žánrových produktů své doby, se natáčel v Paříži a Monte Carlu a může se pochlubit dokonce oficiálními módními doplňky od Diora. V dalších rolích se objevili (a samozřejmě si i zazpívali) Alan Young nebo Scott Brady, sám sebe pak ve filmu ztvárnil Rudy Valee. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Rozverná komédia zo zlatého veku Hollywoodu s naivným príbehom a pesničkami. Nie je to až také zlé, ako mnohí odsudzujú, tak slabšie tri hviezdy zaokrúhlim nahor. K nadabovaným pesničkám si treba uvedomiť, že nie sú len kulisou, ale sú podstatné pre vývoj deja. A stanica AMC vysiela pre strednú Európu v jednom streame, kde sú štyri zvukové stopy (eng, cze, hun, ron). Takže titulky v obraze nie sú možné, obraz je len jeden, a preklad musí byť vo zvuku. Ak to vadí veľmi a divák aspoň niečo rozumie po anglicky, tak si počas spevu treba prepnúť zvuk na originálny eng (tlačidlo options alebo podobné) a všetko bude ok. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naivní a úsměvný snímek. Jen by mne zajímalo, kterého debila napadlo nadabovat zpěv ve stylu porna na VHS kazetách z osmdesátých let?! Jinak tento film nepatří k tomu nejlepšímu, ale ušel. za mne 60%. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Dabování písniček ve verzi na MGM mě opravdu vytáčelo, něco tak hroznýho jsem slyšel naposled ve starém dabovaném péč.u. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Dva dni po uvedení do kín nemal film úspech. Až po mesiaci sa dočkal dobrého ohlasu. (AdamCritic)

Reklama

Reklama