Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1968 nastala doba ledová. Svět je plný pistolníků. Guvernér jedné části Země si chce vyřídit účty s bývalým najatým pistolníkem a najme jiného. Jenže skutečným objektem zájmu se pro všechny stane indiánka s modrýma očima, která má zaručovat tomu, jehož miluje, nesmrtelnost. Nízkorozpočtový nadšenecký film je doanimován podobně jako film SVĚT ZÍTŘKA, akorát zde je neustálý sníh a padající vločky. Film je členěn na kapitoly, jejichž názvy odkazují nejen k béčkovým filmům Stevena Seagala. (honajz)

(více)

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na video celkom vydarene spracovaná záležitosť , nie však námetom , scenárom , alebo cast-om , no jednoducho cez videoprojektor , alebo Big TV ten vizuál má svoju B - C energiu. Totiž príbeh o chlapíkovi , ktorý pred smrťou dostane šancu ( spojenú s právom na život ) , ak dostane zo spárov počmáraného samuraja ( pre ktorého pracuje horda samopalníkov ) ženu , ktorá Mu následne vrazí Amorov šíp do aorty - to teda nevonia novotou.Obligátny 3/4 uholník nenechá na seba dlho čakať a kolty aj samopaly sú nabité... Novotou ale zapácha place ( kde piesok nahradil sneh ! ). Nebolo by na tom nič divné , keby to celé nebolo načmárané do western formy. A keďže western niekedy schrúmem , tak to bolo pre Mňa oživenie - aj keď nie žánru tak popoludnia určite. 3ka za " vegáč " . ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Snímek mne zaujal pro svou specifičnost... amatérsky pojatá filmařina se vším všudy nemusí vždy znamenat neúspěch či hrůzu.!!! Zde je to náležitým důkazem, že i s málem se dá něco dobrého stvořit. Když přejdu unylost postav, zkrátka "herci" nic moc, pak se mi to líbilo a hlavně neurazilo... PS: Indiánka stojí za pokoukání, půvab z ní čiší, a ten filmový střih je prostě úděsný.! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o fanouškovský nízkorozpočtový sci-fi western, doanimovaný podobně jako Svět zítřka, to docela ujde, ani scénář není blbý, komiksová inspirace zjevná. Neurazí. Názvy kapitol, kopírující názvy různých filmů těmi od Stevena Seagala počínaje, pobaví. Dějově je to asi nejblíž Pošťák vždycky zvoní dvakrát... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

26.12.2010 ~ Německý postapokalyptický zasněžený... akční westernové drama. Že to zní hrůzostrašně? Jo, je to "levné" ve všech ohledech, ale na to, že jde zase o další fanouškovské amatérské béčko, je to dost dobré. Přiměřeně dobré :) ~ Lidstvo po nějaké katastrofě takřka vychcípalo, zbylo jen několik hromádek lidí a ti se v evoluci vrátili více méně do dob divokého západu. My se tak setkáváme s Claytonem Youngem, pistolníkem a psancem odsouzeným na smrt. Sedí si takhle ve vězení, když si to k němu přišlápne místní kápo s tím, že mu daruje život, když pro něj sejme dalšího známého pistolníka, Sabernecka. OK, jde se do vánice. ~ Do vánice proto, že se to vše odehrává v zimě, nikde není nic jiného než zima, ale lidi si už zvykli. Kdesi v horách žije stařík Saberneck se svou holkou, která původně patřila právě místnímu kápovi, a svojí družinou. Young na místě při tomto zjištění už více nemá nijak zvlášť velký zájem někoho zabíjet, a ta se taky připojí ke skupině. Idylka ale končí ve chvíli, kdy si dívčina a Clayton padnou do oka a z očí do očí si své city vyříkají v posteli, přímo pod Saberneckovou střechou. Young tak musí zmizet, ale mizí s ním i dívčina a to se Saberovi kupodivu nelíbí, vyráží za nimi. ~ Young ale není kdejaký pistolník, je nejlepší a Saberova družina v průběhu filmu ztrácí na členech. Do toho se furt míchají vojáci místního kápa, kteří padají jak okolní vločky, a všechno spěje do svého ledového konce. ~ Není to špatné, na to, že jde o secsakra amatérský kousek. Všechno se to točilo před modrým (zeleným?) pozadím a dodělávalo na počítači, takže ve výsledku více než kvalitní práce, pro tu skupinku lidí. Dialogy a zápletka sice moc invence nepobraly, ale alespoň to vypadalo a atmosféru to mělo taky. Je to dokonce lepší, než některé vážně míněné a draze placené snímky. A co víc, celý film je ke stažení zdarma. ()

OlinO odpad!

všechny recenze uživatele

Možná pro to, že jsem nevěděl, že se jedná o videofilm, ale v žánru bylo napsáno western/grindhouse,tak jsem od toho čekal více. Ale aji na videofilm je to hodně špatně natočená Lovestory. Pro mě stráta času. ()

Reklama

Reklama