Reklama

Reklama

PilotsEYE.tv: San Francisco

Trailer

Obsahy(1)

Po 11. září se produkce PilotsEYE.tv stala jednou z mála možností, jak nahlédnout do kokpitu dopravního letadla během letu a sledovat atraktivní práci pilotů. Na letu LH458 z Mnichova do San Franciska nás budou provázet kapitán Jürgen Raps a první důstojníci Susanne Parusel a Sascha Unterbarnscheidt.

Po startu z dráhy 26R mnichovského letiště nabere Airbus A340-600 společnosti Lufthansa severní kurz. Trasa letu vede přes Nizozemsko, kde stroj opustí kontinentální Evropu, dále přes Grónsko a následně přes Kanadu. K San Francisku se letoun přiblíží při západu slunce, takže centrum města je nádherně osvětleno zlatavou barvou. Let zakončí kapitán Raps učebnicovým přistáním na dráze 28R sanfranciského letiště. (PilotsEYE)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Alvin 

všechny recenze uživatele

A340-600 MUC-SFO Jelikož mám zcela nekritický přístup ke všemu co má křídla a pod každým z nich alespoň jeden motor, ideálně dva :-), tak je moje hodnocení samozřejmě nejvyšší. Navíc pokaždé, když vidím tuhle zatraceně dlouhou trubku při startu, tak si říkám, že si musí tou prdelí škrtnout. Jinak se jedná o první díl z celé série, takže tu nejsou žádné záběry z exteriéru nebo z kontrolních věží jako v pozdějších dílech. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama