Reklama

Reklama

Chatter

všechny plakáty

Obsahy(1)

Liz (Karoline Stemre) se stává na internetu při videochatování s neznámou dívkou svědkem podivné události, když v tom přestane jít oběma aktérkám elektřina. Liz cítí, že není doma sama. (kikulin)

Recenze (17)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Holka přijde domů, ukáže dveře s plakátem Olověné vesty, otevře si pivo (taková obyčejná slečna) a předvede bezdůvodnou žárlivou scénku příteli přes videochat. Později se dobrouzdá k jakési rozteklé nanyně, kterou zjevně kdosi vykostí ve tmě, načež se totéž přihodí opivněné žárlivce. Chvála atmosféry je trochu mimo mísu, protože zobrazované události jí spolehlivě zhasínají. Nápad a provedení se rovnají nule nule nic. Beztak byl vrahem zmíněný lahváč. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už povedenější krátkometrážní filmy. Když už si zvolili toto téma, tak ho měli trochu více rozvést. Alspoň do 15 minut. Myslím si, že horor do 8 minut narvat prostě nejde. Ovšem na druhou stranu tu napínavou atmosféru to mělo. Takže to vlastně splnilo svůj účel. Bohužel já jak mám rád horory, tak jsem se "bál" moc krátkou dobu, abych tomu mohl dát lepší hodnocení.--->70% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, že ty sociální sítě jsou ve většině případů na hovno. Norové jasně ukázali, že video chat s neznámými lidmi se nemusí vyplatit. Snímek má několik krátkých záblesků dobré atmosféry, ale to nestačí ani na průměr. Ten konec mohli tvůrci ještě více rozvinout, ponurosti by to bylo jenom ku prospěchu. Jinak ta mladá „kočina“ byla asi dobrý alkáč :D ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poměrně působivá a viditelně rostoucí atmosféra i děj. Klidně by neškodila i delší stopáž, ovšem i těch málo osm minutek mi postačilo k rozpoznání jistého potenciálu, který by však ještě mnohem více a lépe mohl být rozvinut v dalším pokračování. A byla bych potěšena i možným celovečerním snímkem. Docela jsem se místy i trošičku bála:) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozpolcené. Náznaky atmosféry tam jsou, nejvíce paradoxně hned na začátku, když není po žádném nebezpečí ani vidu ani slechu, ale celkově na mě ten kraťas příliš nazapůsobil. Kdybych se takhle bavil u celovečeráku, tak naštvaně prskám, ale osmiminutovku lze plus mínus doporučit ke zkoušce. ()

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy se Liz (Karoline Stemre) vrátí domů, je vidět na dveřích nalepený plakát filmu Olověná vesta (1987). (Cheeker)

Reklama

Reklama