Reklama

Reklama

Fallout: Nuka Break

Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2011, 17 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film, který vznikl na motivy hry Fallout, přesněji na motivy třetího dílu této kultovní série z postapokalyptického světa. V tomto snímku sledujeme krátký příběh tří hrdinů, které vede přeživší z Valutu 10 a prahne po jedné legendě pouště. (majxik)

Recenze (44)

mchlumak 

všechny recenze uživatele

Na fanouškovský projekt dobře a zajímavě zpracované, ale hlavní postava mě neskutečně štvala a celkově mi příběh a styl jeho vyprávění přišli moc "současně americké." V popisu je uvedeno, že filmeček je na motivy Falloutu 3, ale tam se neobjevuje Caesarova legie, ta se objevuje až ve Fallout: New Vegas ()

ChaZty 

všechny recenze uživatele

Na amaterský film je to slušné ale jak tu někdo psal taky mi moc nejde humor a Fallout dohromady. Trošku moc vyumělkované ale nebylo to špatný. Moc pěkně se jim povedlo oblečení to jsem fakt koukala s tim si museli pěkne vyblbnout. Mě jako fanouška falloutu tenhle film nezklamal ani neurazil. Ja ale teda osobně bych si to představovala jinak :-) ()

Reklama

snob

všechny recenze uživatele

A protože jsem Fallout hrál, ač hry neoblibuju, a protože se mi líbil, ač to byla ztráta času, a protože mi tenhle mistrovsky udělaný kraťas lahodil snad až nemístně, nekriticky dám pět hvězdiček. Pravda, oblbnout jsem se nechal pouze prvním a druhým dílem. Ale co na tom záleží. I s titulky online tady. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Jo tohle se povedlo, Fallout jako seriál, určitě to není pro obyčejné smrtelníky, kterým téma Fallouta nic neříká. Krajina je opravdu jak po atomové válce, a kombinace ghoula, lehké děvy z New Rena a obtloustlého týpka z Valoutu je opravdu skvělá. Zasmějete se, zavzpomínáte na hru a projdete si část fallouťáckého světa. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy stejnojmené video hry. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama