Reklama

Reklama

Inspektor Rebus II.- Vysoká hra

(TV film)
  • Velká Británie Rebus: Let It Bleed

Obsahy(1)

Když si bezvýznamný zlodějíček Sammy McNally prostřelí hlavu přímo v kanceláři investičního bankéře Andrewa Hammilla, inspektor Rebus pojme podezření, že jde o něco víc než jen o obyčejnou sebevraždu. Během vyšetřování odhaluje stopy, které vedou k prominentní chemické firmě Dusanto, a důkazy o snaze zahladit stopy po zvěrstvech spáchaných v africké Angole. Rebus stojí před těžkým rozhodnutím. Má zveřejnit, co se stalo, a riskovat, že zničí firmu, která se zrovna chystá otevřít novou skotskou továrnu a zaměstnat stovky obyvatel Edinburghu? (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Klasicky kvalitní, skvělý Rebus, tentokrát s třešničkou na dortu v podobě Roye Marsdena a s Annou Chancellor. Jeden z nejlepších a nejzajímavějších dílů s parádním rozuzlením. Super, jen pořád nevím, jestli je ta stopáž výhoda, nebo ne - ale to je jen nepatrný detail. 80%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já vím, že s tím máte něco společnýho, pane Hamille !! Takže jestli máte nějakýho kostlivce ve skříni, měl byste ho rychle zakopat !!" - "Hned zítra si zajedu do Bauhausu pro lopatu !!" ;) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama