Reklama

Reklama

Inspektor Rebus II.- Jména mrtvých

(TV film)
  • Velká Británie Rebus: The Naming of the Dead
Velká Británie, 2007, 68 min

Obsahy(1)

Na pozemku hotelu Macintosh je nalezena neznámá mrtvola. Inspektoři Rebus a Siobhan začnou s vyšetřováním, ale do cesty jim vstoupí velitel Steelforth, který zajišťoval bezpečnost mezinárodního obchodního summitu v prostorách hotelu. Když umírá ministr pro místní rozvoj, začíná jít do tuhého. Spáchal ministr sebevraždu, nebo ho někdo zabil? Bez záznamů z bezpečnostních kamer neexistuje na tuto otázku jasná odpověď… (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Proč se sebou necháš tak zametat? .. Protože jsou to moji nadřízení! Tak už to chodí. Oni komandují a já zas Tebe. Přirozený řád věcí!" "Budeš se usmívat a vrtět ocasem, platí?" ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Všechny díly Rebuse s Kenem Stottem si udržují vysokou úroveň. Není to přehnaně temné, vtipné je to tak akorát, střední stopáž je mě osobně velmi sympatická a Stott je prostě fenomenální. A Edinburgh překrásný, což mám potvrzeno i osobně. Stejně jako to, že tahle epizoda se řadí k těm lepším. 80%. ()

Reklama

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Malebným městečkem s výhledem na mořskou pláž, které Siobhan (Claire Price) s Rebusem (Ken Stott) navštíví kvůli výslechu Duncana Barclayho (Stewart Ennis), je Gullane, přibližně 25 kilometrů východně od Edinburghu. (ČSFD)

Reklama

Reklama