Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sněhurka je v celé zemi nejkrásnější a to nejde pod nos její maceše. Zuřící královna se rozhodne půvabné princezny zbavit. Naštěstí je tu krásný princ, který Sněhurku už dlouho miluje a jehož láska dokáže být silnější než smrt... (oficiální text distributora)

Recenze (31)

Meev 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na další německé "kvalitní" pohádky, tak musím uznat, že toto byl pro mě větší nadprůměr. Dějově se to vůbec nevymykalo obyčejné známé předloze, ale možná to je i dobře, Karkulka (USA 2010) se vymkla a víme, jak to u fanoušků dopadlo :). Na pohádku vcelku dobré, herecky to je taky dobré. Kostýmy jsou taky v pořádku, jen to zrcadlo... to by šlo udělat tak krásně a né do toho dát vyklíčovanou hlavu nějaké ženy, to bylo sprominutím příšerné... 55%. ()

Aerine 

všechny recenze uživatele

Němci prostě neumí dělat pohádky. Sněhurka není nijak extra půvabná (minimálně ne do doby, než ji trpaslíci uloží do rakve - pak z ní stylisté ještě dokázali něco málo vykřesat), natožpak aby byla krásnější tisíckrát. Královna je hysterka, princ ňouma - ještě že Sněhurku probralo poskočení rakve, polibek by asi nic nevyřešil :D Jednu hvězdičku dávám za trpasličí písničku a celkem fajn exteriéry. ()

Reklama

Siegmund odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh Sněhurky byl zfilmován již mnohokrát. Problém je v tom, že animovaná verze z roku 1937 nastavila laťku příliš vysoko.Německé zpracování Sněhurky je mimořádně ošklivé. Sněhurka není půvabná, zlá královna nevypadá nijak zle a trpaslíci vypadají jako banda pobudů. Jednání královny je málo rafinované, Sněhurka působí jako hloupá husa. Prostě ztráta času, Dětem bych film nedoporučoval. Mohly by k Sněhurce a celému příběhu získat odpor. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Propánajána. No, takhle to dopadá, když si člověk jednou za půl roku zapne k nedělnímu obědu telku s očekáváním, že si odpočine u jedné ze svých nejoblíbenějších pohádek a raných dětských hrdinek - Sněhurky. Jenže co očekávat od pohádky, kterou si vzali na paškál naši západní sousedé, místo odpočinku pak přijde rozčarování a zhnusení nejen z podivně zmatlaného scénáře (během hodiny sledujete třikrát téměr totožnou scénu až na pár drobností:D + Sněhurčino probrání se a vyplivnutí jablka), ale hlavně z naprosto odpudivých, šaškujících hereckých výkonů (podstoupil někdo z nich alespoň měsíční kurz herectví?). Tu jednu hvězdu nakonec dávám za překrásnou představitelku Sněhurky, kvůli níž jsem byl ochotný to dokoukat, hrát ovšem vůbec neuměla..no nevadí. 20% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ta černovlasá Němka Laura Berlín docela ještě ušla, vlastně to bylo jediné, co se mi na této (ne)pohádce líbilo. Vedle těch malformovaných trpajzlíků její krása ještě víc vyčnívala. Ostatní v celé této nezvládnuté šaškárně stojí za vyližpepu. Jako bych německým soudruhům nejraději řekl: "Tudy ne, majn frojnden. Držte se raději Stefanie nebo Ahoj, strýčku doktore a neprzněte nám pohádky, vy Geršáci." ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Kriebstein. (Janek2002)

Reklama

Reklama