Reklama

Reklama

Hokejová pomlázka z Vídně

všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Československo, 1967, 40 min

Obsahy(1)

Dokumentární film Krátkého filmu mapující Mistrovství světa v ledním hokeji ve Vídni roku 1967. Zajímavé záběry z utkání ČSSR – SSSR a konflikt Ragulin – Holík... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

klúčik 

všechny recenze uživatele

Pekné a zaujímavé zábery zo zápasu ČSSR - ZSSR na MS 1967 vo Viedni. Hlavne na záver keď Ragulin sa pustil do Jaroslava Holíka a ten sa nedal. To len komentátor nemohol zniesť, že sa hokejisti zo socialistického tábora bijú. No z dokumentu sme sa dozvedeli, že naši hokejisti sú len športovci , ale ruskí hokejisti sú konsomolci a komunisti a hlavne preto vyhrávajú..... ()

korok 

všechny recenze uživatele

Pěkný dokument o MS v ledním hokeji 1967 ve Vídni, včetně popisu života v tomto hlavním městě Rakouska, ze začínající zlaté éry sovětského hokeje, kdy jsme jim v období let 1963-1990 dokázali vyfouknout titul jenom my (4krát) a jednou Švédové. Jak píše uživatel klúčik, usměvné bylo lamentování komentátora, při utkání SSSR-ČSSR, nad jeho vyhecovaností a šarvátkách, když se přeci jedná o dvě spřátelené socialistické země a že zodpovědní lidé by se měli snažit, aby se to do budoucna neopakovalo. :-) A to ještě naši hokejisté tehdy nevěděli, co se stane o rok později. ()

Reklama

Reklama