Reklama

Reklama

Úkol, který na Barneyho a jeho bandu žoldáků ze staré školy čeká tentokrát, se zdá na první pohled celkem snadný. Nic ale od začátku nejde podle plánu. Když během akce psychotický nájemný terorista zabije jednoho z Barneyho lidí, Postradatelní v touze po okamžité odplatě rozpoutávají přímo v srdci nepřátelského území peklo na zemi a kosí jednoho protivníka za druhým. Uprostřed všeho zmatku navíc musí na poslední chvíli zajistit, aby se pět tun plutonia vhodného k výrobě jaderných zbraní nedostalo do špatných rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (2 340)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TA VĚC PATŘÍ SPÍŠ DO MUZEA.“ … ,,TO MY VŠICHNI“.... /// Voteklej Stallone, nesympatickej Damme, tuny po zemi válícího se plutonia (že by Timofeje Berezina šlehlo závistí…) - neurážím, jen konstatuju, páč předpokládám, že TAHLE zábava byla určená člověku jako jsem JÁ! Mrzí mě, že kromě vzkazu – takhle to vy cucáci dělaj staří mazáci – tady není nic navíc. (Nekecej…a co Chuck Norris? … Fajn, takže…) …úvodní akce paráda a pak mě z klimbu probral až jako zjevení objevivší se Chuck Norris. Soráč, JÁ čekal víc než hrabání se v nostalgii. Napoprvý to byla paráda. Ale omýlat furt dokola to stejný – kurva chlapi, já za to platím! Sázka na jistotu, rutinní akci a příběh, kterej místy dokonce nudí. Béčko, který se rychle vypaří z palice. Přece nejde jen vo to, abych si pamatoval, že tady hrál po ,,X“ letech zase Arnie, že Chuck ještě nenatáhl bačkory, a že Van Damme nemluví jen bulharsky. Souhlasím, - padouch má bejt trefenej do lebky (a ta zajebat půlku plátna), ale Sly by si měl tyhle kousky režírovat sám! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Několik let bažím po smrti Van Damma. 2.) Páč mrtvej Bulhar, dobrej Bulhar. 3.) Protože mám přezdívku Osamělej vlk. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Patrí do starého železa.“ – „To my všetci.“ Na jednotke sa mi páčilo, že jednak samozrejme pre fanúšika akčných filmov šlo o zhmotnený sen, na ktorý čakal niekoľko desaťročí, a jednak to, že šlo o pomerne vážny film (viď. typicky slyovské monológy o tom, že "život je ťažký" a "patríme do starého železa, ale predsa len sa ešte vzchopíme a dáme im do držky"). Dvojka sa bohužiaľ berie vážne iba minimálne a scéna (neuveriteľná scéna s Chuckom Norrisom). O to zvláštnejšie potom pôsobia momenty, v ktorých od nás tvorcovia žiadajú, aby sme súcitli s postavami. Exteriéry a interiéry pôsobia nevábnym, lacným dojmom. Viacerí členovia tímu sú nezaujímaví a nudní a mne osobne chýbal Mickey Rourke ako "duša tímu". Inak som ale bol spokojný. Ťažkotonážna šupa s dlhými a mohutnými akčnými sekvenciami a s veľkolepým finále, v ktorom sa stretnú takí akční borci, ako Stallone, Schwarzenegger, Willis, Van Damme, Scott Adkins a samozrejme Chuck Norris. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vedle prvních Expendables je dvojka pochopitelně poloviční prakticky ve všech směrech (videobéčko vedle áčkové produkce prakticky všemi parametry, dějem, dramaturgií, nakonec vlastně i obsazením :), které ale neskutečně odsejpá a baví. Z hlediska ambicí, s jakými byl natočen (tedy ukázat ještě větší množství akčních legend v jednom filmu a pohonit tak ego hercům a pindíka testosteronu chtivým divákům) plní svoji misi naprosto dokonale... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Rest in pieces!“ Chuck Norris jako žurnálová Deus ex machina, tragický ex-guvernér v bundě z jedničky Terminátora a steroidový Sly s koutky psa státního návladního McCabea. No.. Upřímně, je to blbé jak dítě vesnického idiota a hrát tam pouze cvalda Seagal s nějakým bulharským křovím, zavřel bych víko od popelnice, ale vidět všechny ty chlapce pohromadě je jako mít Vánoce 365 dní v roce. Podceňování inteligence fanoušků akčního filmu je dlouhodobý scénáristický zlozvyk, ale když srdce plesá, spokojí se i s málem - už jen proto, že kvůli stáří herců a zvětšujícím se prostatám může mít další díl podtitul Pissing in Action.. Apropo, jedna všeříkající zajímavost: Pokud součet věku trojice Norris, Stallone, Schwarzenegger odečteme od roku vzniku dvojky Expendables, vyjde nám letopočet narození Abrahama Lincolna. Neprodleně zřiďte to muzeum.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Expendables 2 přináší kurevsky našlapaný nářez, snad ještě o poznání větší, než v prvním díle. Když téměř hned v úvodu odrovnal Jet-Li protivníka pánvičkou, bylo mi jasné, že toto bude masakr jak sviňa:) Stará známá banda Postradatelných je doplněna o několik nových postav, díky nimž jsem ihned pochopila, že tento film by mohl být označen ultimátním statusem "The Legends of the 80's come together." Ty největší hvězdy akčních filmů opět bojují, mstí se, opět hážou jednu vypečenou hlášku za druhou, nasazují ještě nelítostnější výrazy, než kdy předtím a opět prolévají digitální krev. Když se na scéně objeví australský hezoun Liam Hemsworth je zcela jasné, že je příliš hezký, milý a hodný na to, aby v drsně maskulinním prostředí plném svalů, chladnokrevných výrazů a letitých legend filmového plátna přežil déle, než půl hodiny. Ale škoda, protože je tu v tom černém ohozu fakt nádherný:) Hovořím to jako dívka a když to říkám, je mi zrovna stejně tak jasné, že jeho mládežnická nezkušenost však nedokáže konkurovat mnoha létům nelítostných soubojů Ramba, Terminátora, Johna McClanea, ani samotného, velkého Chucka Norrise, tentokrát osobně. Jeho nástup na scénu je, za doprovodu hudby z Hodný, zlý a ošklivý, takřka majestátní:) Ještě, kdyby se tak k Postradatelným přidal Danny Trejo, Michael Madsen, MacGyver či Nick Slaughter. This would be the most epic movie EVER!:) ()

Galerie (167)

Zajímavosti (104)

  • Na začátku filmu, když Barney Ross (Sylvester Stallone) v obrněném transportéru projíždí městem, má vousy zastřížené až k bradě. Ovšem v čase 6:22 má jen knír. (Marek.Handl)
  • Při extrakci letounu po první akci je vidět, že vodní skůtry najíždějí do letounu skrze zadní rampu. Letoun má ale trup o tvaru lodi, aby jej lépe obtékala voda, tudíž nemůže mít sklopnou rampu, protože by voda natekla dovnitř. Trup letounu je dobře vidět při záběrech ve vzduchu nebo zezadu (nowizz)
  • Během závěrečné přestřelky na letišti Church (Bruce Willis) za pultem mezi jednotlivými záběry nepřirozeně mění svou polohu. (Lenniah)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama