Reklama

Reklama

UFO: Nacistická konspirace

(TV film)
  • USA Nazi UFO Conspiracy

Obsahy(1)

Zcela unikátní dokumentární snímek odhaluje možné souvislosti mezi pozorováním UFO v minulém století a tajnými technologiemi vyvinutými nacisty v průběhu 2. světové války. Prostřednictvím archivních záběrů, počítačových animací a rekonstrukcí se můžeme více přiblížit kontroverzní teorii, podle které mohou mít létající talíře své počátky v době Hitlerovy vlády. Nové pátrání odhalilo, že nacističtí inženýři pracovali na letounech ve tvaru disku, vertikálním vzletu a vyspělých pohonných systémech. Americká armáda po válce tajně odvezla tyto dokumenty do Spojených států spolu se stovkami německých vědců. Mohlo by být UFO tajnými americkými letouny vyvinutými podle německých návrhů? Zajímavé možné odpovědi na tutu otázku i na mnoho dalších, dodnes fascinujících spekulací, naleznete právě v tomto dokumentu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jak už to u takových dokumentů bývá a je to zcela pochopitelné, tvůrci pracují s teorií a předkládají pouze to, co ji potvrzuje. I to může být užitečné, pokud jste sběratelé konspirací, které aspoň dávají smysl. Jako většina lidí, i já viděl Akta X, viděl jsem i Projekt Blue Book, četl mnohá pojednání...ano, jako alternativa k mimozemšťanům, tato teorie funguje a pokud se nebudete pídit po údajích, které ji vyvrací, nebudete mít problém uvěřit. Takže proč ne. Co mi ale opravdu vadilo, bylo neustálé opakování již řečeného, kdy uslyšíte asi 4 x tu stejnou větu, jako by se vám to tvůrci snažili podprahově zarvat do paměti. Takže pár nových informací a souhrn. A za chvilku opět. Ono se není čemu divit. Ten materiál by byl na slabou půlhodinku...resp. nebýt i několikrát opakovaných záběrů, tak na15 minut. Americký dokument pro tupouny. ()

Drtic 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé dobe sem videl kvalitní dokument a hlavne dost zajímaví. Je tam sice jako v každém dokumentu víc otázek než odpovedí, ale zámerne mne to navedlo k tomu abych si udelal svou představu která bylo dost jasná. Což mne dost zaujalo a už vím, že američani i když jich obdivuju sou asi nejprolhanejším národem na svete. Ukradli dokumenty a výzkumi nemecku a doteď všechno skvele tají. Doteď sem si myslel, že létající talíře sou mimozemského púvodu a tenhle dokument mne verohodne presvedčil, že tomu tak nikoli být nemusí. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý dokument, který ukazuje souvislosti mezi UFO a Hitlerovým Německem. Ve 45 minutách nám tvůrci celkem přesvědčivě předkládají různé dobové dokumenty, které napovídají k tomuto spojení. V některých věcech to všechno neskutečně do sebe zapadá. A zřejmě to asi tak bylo (můj názor), protože když němečtí vědci po válce začali pracovat v Americe, od té doby byly spatřováno mnoho létajících talířů, a aby toho nebylo málo, podobaly se těm německým. Takže něco to do sebe má. A já jsem rád za nové informace. 85%. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

UFO v názvu neznamená mimozemšťané, ale to co to doopravdy má znamenat, tedy neidentifikovaný létající objekt. .. Příjemné překvapení po tom množství dokumentů hlásající Dänikenovu vizi o všude přítomných zelených mužících. Tohle je spíše nová teorie co je zač to UFO, odkud přišlo a vlastně mnohem lépe vysvětluje tuto záhadu. .... HODNOCENÍ: 82% (4*) ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

To, že chtěl Hitler vyrábět létající talíře, to je celkem (ne)známý fakt. Tenhle dokument nám ho trochu víc do hloubky představuje a předkládá názor, že UFO jak ho známe, je důsledek výroby právě nacistických technologů. Podle mě je to blbost, ale občas to vypadalo tak věrohodně, že nad tím zůstává rozum stát...rozhodně doporučuju. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama