Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 4
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 4

Recenze (72)

jh666 

všechny recenze uživatele

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Rozjíždí se to trošičku pomaleji a kostýmy, stejně tak jako muskulatura hlavních hrdinů mohli být pojaty poněkud dospěleji, ale zhruba od desátého dílu se laťka jednotlivých epizod nasadí poměrně vysoko a seriál začne produkovat velmi originální a nesmírně propleté příběhy. A ano, musím uznat, že ta původní znělka z první série je výborná :) ()

Reklama

mirak2 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi dobre. Je dost tazke urobit serial, ktory by putal aj dospelych (mna :D) a aj deti (samozrejme v rozumnom veku, t.j. tak od 12r. vyssie). Vyborna intro skladba (AJ V CESKOM PREKLADE! AK NIE DOKONCA LEPSIA!), uzasne hlasky a animovana akcia. Cesky dabing sa tiez podaril, ja som vysoko spokojny. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák mě uhranul už v dětství, kdy jsem se v televizi těšila na každý nový díl, a vstávala kvůli tomu i v půl šesté ráno. Po několika letech jsem na něj narazila znovu a propadla mu úplně stejně jako tehdy. Nalezení (velmi pracné) a následné zhlédnutí druhé řady (na tu se v našich televizích nějak zapomnělo) tak bylo povinností. Tohle je navíc ten typ animovaného seriálu, který mnozí odsoudí na první pohled, jako že je vyloženě pro děti. NENÍ. Nejsou to jen bezduché omalovánky. Příběhy Avengers jsou neuvěřitelně dobře zpracované v obou sériích (i když ta druhá je přeci jen o kousíček lepší už kvůli komiksům, které adaptuje). Zkrátka za mě nejlepší superhrdinský animovaný seriál. Každý fanda Marvelu a komiksů vůbec by měl povinně vidět aspoň první sérii, protože tak dobrá adaptace komiksů se jen tak nevidí. Poznámky o horší animaci jsou tady podle mě trochu mimo, když se seriálem necháte pohltit, stejně na to zapomenete. Zatím jsem neviděla animák od Marvelu, který by se tomuhle vyrovnal. Věčná škoda, že seriál musel ustoupit tomu, který je blíže filmům, dvě série jsou opravdu málo. 9/10 ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Marvel býval od nepaměti ten slabomyslnější, ale tentokrát se pochlapil s takovou grácií, že zůstávám stát s otevřenou hubou. Seriálový Justice League se teď s cejchem infantilního odvárku zahanbeně krčí v koutě a fňuká nad promrhaným potenciálem, zatímco zdánlivě nepřekonatelná marvelovská sebranka, Wolverine & The X-Men, si jakožto retardovaný bratříček mění plenky a utírají slinu. Avengers: The Earth's Mightiest Heroes servírují nekonečnou exhibici klaďasů a záporáků, pekelně nadupané akce a perfektně gradujícího příběhu v hávu do detailů vypiplané animace a výborného originálního dabingu. Dokonce i ta úvodní znělka šikovně balancuje na hranici mezí totální sračkou a říznou vypalovačkou. Joss Whedon se může jít vycpat, tohle nemá na poli animovaných seriálů konkurenci, natož u hraných Avengers. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Hank Pym používá v tomto seriálu obě své identity Ant-Mana i Giant-Mana. (liquido26)
  • Pouze Wasp ani jednou tým Avengers neopustila. (jh666)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama