Reklama

Reklama

Rodina soudkyně byla brutálně vyvražděna a motiv činu je nejasný. Teď se obává, že ani ona zabijákovi neunikne… (oficiální text distributora)

Recenze (4)

KdG 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo scénáristicky hodně slabé. Z policajtů dělají úplné hlupáky a ze soudkyně prvotřídního detektiva. A ty náhodné objevení důkazů (fotek) v časopisech to už je moc. ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

TV film postavený na tom, že vyšetřovatelé, kteří jinak snad ve všech detektivkách zoufale shánějí jakýkoliv náznak stopy je zde skoro odmítají jen proto aby tak ve scénáři udělali prostor pro soukromé vyšetřování hlavní hrdinky. Dosti samoúčelné poskládání skutečností na to aby mě to zaujalo. Slušná kamera. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Nyqvist byl pro mě tím lákadlem podívat se spíše se táhnoucí a trochu přihlouplou detektivku. Ten námět msty po 100 letech sice není vyloučený, ale moc se tomu věřit nedá. Čemu se dá věřit, že policajti jsou všude úplně blbí a hledají nejjednodušší bezpracné vyřešení. A to, že ženy jsou těmi lepšími, než muži (jak nám feministky stále tvrdí) je tady 50 na 50. Soudkyně obstojí, policistka nikoliv. 180 minut je zbytečně natažené stačilo by to do 2h, ale chápu, že TV potřebuje krmení diváků. Tomu odpovídala kamera, hudba, i střih. 50% a jedno je nutné ocenit: Před 11 lety někdo filmem upozorňoval, že Čína by mohly být budoucím nebezpečím a kolonizátorem. A tím dnes v Africe už je. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama