Reklama

Reklama

11. září: Stav nouze

(TV film)
  • Velká Británie 9/11 State of Emergency

11. září se svět navždy změnil a Amerika byla prověřena více než kdy předtím. Úsudek, hodnoty, statečnost a schopnost reagovat byly u vůdců i běžných občanů podrobeny intenzivní zkoušce. Dokument minutu po minutě sleduje na základě výpovědí řadu lidí – některé velmi slavné, jiné zcela neznámé – a zjišťuje, jak se zachovali a jak dobře podle svého vlastního názoru zareagovali. Pořad kombinuje rozhovory a vyprávění s jedinečnými archivními záznamy a poutavými rekonstrukcemi a prolínají se v něm zmatky, které v krizi panovaly ve vládě – vykreslené přesněji než kdy předtím – a odvaha a odhodlání mnoha obyčejných lidí, kteří se 11. září stali hrdiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Dokumentu by prospělo méně debat o Georgi Bushovi a o tom, jak se cítila Riceová a více o lidech, kteří byli u zřícení World Trade Center, Pentagonu a v letu číslo 93... ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Žiadne debaty nad stupidnými konšpirančnými teóriami. Len reálne výpovede bežných ľudí o tom čo cítili, keď pozerali v ten deň ráno na správy. A nech už to bola príbuzná obete alebo viceprezident. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama