Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

obitus 

všechny recenze uživatele

Co cekam od slasheru? Krev (splneno), cool vraha (nesplneno), zabavna umrti (splneno nedostatecne), dobre stavene obeti (splneno), absenci nudnych pasazi (splneno), kozy (splneno nedostatecne). Swimming Pool mi tedy vychazi jako prumerna zalezitost, ktera vubec nicim neprekvapi, ale obcas pobavi vice ci mene ocividnou citaci slasheru 90. let. Velkym plusem jsou samozrejmne cesti herci, nejprijemneji mne prekvapil Jan Vlasak, jeho polda je presne takovej, jakej by polda mel byt. No a pak je to samozrejmne Linda Rybova a jeji mnamozni mlasknuti :). ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Není to vtipný? Německý film s českými herci točený v Libereckém Babylonu? K tomu prostě klasika, která nepřekvapý. Vyvražďovák jako poleno s plochým vrahem až na půdu a s těma nejkurioznějšíma vraždama jaké jen mohou být. Přitom jedna z nich je tak krutá, až z ní člověk může mít strach neustále, přitom to v žádném případě není pravda. Tento film jakoby neexistoval. Jako obvykle. Horor, který příjde, nezaujme, nikde se neobjeví a na povrch se ho snaží prorazit televize v ten správný čas. Tak jak to bývá ale i Bazén patří mezi ty, které se prostě a jednoduše ztratí ve vzduchoprázdnu, protože ani čeští herci nemají snahu hrát v takovéhle hříčce, natočené pomalu na obyčejnou kameru s rozpočtem něco málo přes pár tisíc + zábava při natáčení, kterou si herci v Babylonu určitě užili. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Německá vyvražďovačka točená v libereckém aquaparku s českými herci. Nápad docela dobrej, protože prostředí bazénu se jen tak nevidí. Bohužel scénář špatný. Úvod odehrávající se v Praze navnadí takovou českou atmosféru, ale jakmile k tomu začne hrát teenagerská hudba, už si připadáte jak na nějaký americký střední škole. Je to prostě hybrid, ale já horory můžu, takže si dovolím hodnotit výše než většina uživatelů, protože já se bavil. Navic vidět Lindu Rybovou, jak je masakrována v tobogánu, to se jen tak nevidí. Z chlapských rolí mě určitě zaujal James McAvoy, dnes už to známý americký herec (Wanted). Jojo já určitě viděl horší sračky. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Němce mám rád, mimo jiné i proto, že umí udělat věci pořádně. Tohle však není případ Bazénu. Zkrátím to: Je to shit nejtěžšího kalibru. Němci si hrají na americké teenagery a v tomto duchu je proveden celý film. Místo "token black guye" máme "token Argentince", místo japonských aut německá a místo New Found Glory nebo Blink 182 hrajou němečtí Donots. Samotné provedení filmu je otřesné, počínaje hereckými výkony, scénářem konče. Tohle se Němcům prostě krutě nepovedlo. Slasherové kousky mám rád, ale Bazén je prostě megashit. Teď přemýšlím, čím zdůvodním tu svou jedinou hvězdičku... ...hmm... ...řekněme, že mám rád Donots. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Najnezaujímavejší slasher ever. Dokonca ešte o triedu blbší, než Viem čo ste robili minulé leto 2, Valentine alebo Temné legendy. Stopáž je videoklipmi nasilu naťahovaná, dialógy stupídne, obete banda bohatých a pekných deciek, ktoré robia všetko preto, aby ste im tú smrť priali, a vrah spotený chudák v roláčiku. 5%, ale český dabing sa vydaril: "Kráva vyjebaná.” ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)

Reklama

Reklama