Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem slušný horor. Taková německo-česká úprava Vřískotu. U některých scének jsem měla nahnáno a dívat se na to v noci sama doma tak to asi nedávám. Některé scény krásně nechutné (drastická smrt Lindy Rybové mě opravdu nemrzela, tu herečku nemám ráda). Popravdě ani já netušila, kdo mi tam pořád chybí a kdo je tím vrahem, protože těch lidí bylo na začátku tolik, že jsem ztrácela přehled kdo je kdo. A co mě fakt pobavilo byla vrahova maska. Jinak mě mrzelo, že zrovna dva nejhezčí chlapi to nepřežili. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Snaha o to natočit vřískot 4 dřív než na to přišel čas. Film těží jen ze slávy svých předchůdců ale jaksi nepochopil že i takový slasher biják má svá pravidla. Tady se teda katanou ohání ,,de**l" a seká s ní prosím i kosti na jedno seknutí. Což mě fakt rozčilovalo. Epesní závěr přichází v momentě kdy šavle projede tobogánem ve chvíli kdy se na něm vesele bobuje....mám rád béčka , mám rád český holky a mám rád slasher - ale tohle je fakt debilita. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že se to chtělo podobat „Vřískotu“ je tak nějak celkem jasné. To, že „Bazén“ neuspěl, je snad ještě jasnější. Přesto jsem si myslel, že tenhle snímek bude mnohem větší kravina, ale ta levná produkce, kterou to očividně mělo, se prostě snažila, alespoň trochu to tam vidět je, a tak nechci snímek odsoudit k odpadu, i když tím scénářem by si to plně zasloužil. Alespoň těch pár bodů mu dát musím. Minimálně za zabití Geislerové. ()

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem dal Long Time Dead jednu *, musím dát tomuhle odpad, protože je tenhle film ještě debilnější. Vykrádá, co se jen dalo, a tudíž je absolutně neoriginální. Obsazení třicátníků do rolí středoškoláků je už úplná zhůvěřilost. Jistě, v jiných filmech a seriálech se to děje taky, ale tam alespoň ti třicátníci vypadají na těch osmnáct, tady ne. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi dovod preco sa oplati sledovat nemecku kinematografiu len jednym ockom a aj to len obcas. Ak aj nieco vyplodia, je to len raz za cas /vyborny Gannselov Die Welle/, ale tak toto bola kravina. Postavy konali nelogicky /niekedy vyslovene proti logike/, rezia neskusena a mizerna, strasidelna atmosfera je tuna ciste vakuum : presne to je Swinmming Pool -der Tod Feiert mit. 0 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama