Reklama

Reklama

V zakázaně zóně: Air Force One

(TV film)
  • USA Secret Access: Air Force One
USA, 2008, 43 min

Střih:

Bo Mehrad

Obsahy(1)

Boeing VC-25. Luxusně upravený Jumbo Jet, kterým létají prezidenti Spojených států. Mohutný stroj s volacím znakem Air Force One, pomocí něhož kapitán letadla oznamuje, že právě hostí nejmocnějšího muže světa. Americké letectvo má od roku 1990 k dispozici dva tyto modrobílé kolosy. Oba se podobají do těch nejmenších detailů a jsou vybaveny nejmodernější technikou tak, aby v případě útoku na USA mohl prezident vládnout ze vzduchu. Dokument sleduje cestu bývalého prezidenta George Bushe do Afriky. Podíváte se na palubu tohoto úžasného stroje, seznámíte se s jeho posádkou a konečně odhalíte i tajemství přípravy celé mise. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Prezident by mal byt človek ako každý iný. Všetky nadštadartné služby sú zbytočne vyhodené peniaze danovníkov. V dokumente robia z komára somára, z každej maličkosti big-mega problém. A aj ked je dajme tomu dokument plný informácii, väčšinou ide o informácie typu...musím toto, musí sa tamto....pre diváka dost nezaujímavé. Z histórie AF1 sa nedozvieme ani ň, spracovanie dokumentu len priemerné, nič extra. Zhrnuté...nič, čo by som chcel znova vidieť. Hodnotenie: 50% ()

Homer_Jay 

všechny recenze uživatele

Reklama na Ameriku, které chybí už jen hymna na konci. Všichni američané tady pracují na 100%, všichni jsou specialisté a nikdy nechybují. O samotném letadle se tvůrci zmiňují jen tak mimochodem. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama