Reklama

Reklama

Láska a čest

  • USA Love and Honor
Trailer

VOD (1)

Vášnivý příběh mladého vojáka, který pomáhá svému nejlepšímu kamarádovi znovu dobýt srdce své přítelkyně. Tajně spolu cestují z Vietnamu domů, během protiválečných protestů. A během toho najdou poprvé pravou lásku... V tomto romantickém dramatu na pozadí války ve Vietnamu a prvního přistání na Měsíci, udělají dva vášniví a pohlední vojáci pro lásku absolutně cokoli – dokonce se tajně vyplíží z bitevní linie a odletí přes půl světa. Když Dalton Joiner zjistí, že se na něj vykašlala jeho přítelkyně Jane, rozhodne se, že se vydá během své týdenní dovolené domů a získá ji zpět. Jeho nejlepší kamarád, Mickey Wright je připravený mu pomoci, jen když bude šance, že po cestě potkají alespoň pár holek. Během sedmi dnů se musejí dostat Mickey s Daltonem do Spojených států, přesvědčit Jane, ať změní názor a zase se dostat zpět do srdce války, aniž by je chytli. Jenže když přijedou do Ameriky, najdou Jane a její zarytou krásnou kamarádku Candace uprostřed protiválečného hnutí. Vojáci budou muset udělat závažná životní rozhodnutí - v červenci 1969 stráví totiž týden zjišťováním pravdy o lásce, cti a odhodlání. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

ludovit14 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé,zlé,celej bande čo sa podielaly okolo výroby toho filmu-by som zakázal pracovať vo filmovej brandže!Je mi ľúto iba Teresa Palmer,ktorej prajem lepšie filmové role a ostatný sú mi ukradnutý.HOD:3,01%.VIDEL:25min.a mal som dosť!PS: je to môj kandidát na MALINU za rok 2013! ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak prázdné, jak by se mohlo na první pohled zdát, a nutno přiznat, že některé analogie jsou celkem trefné a dobře podané - explicitně i symbolicky. Obecně to překvapivě funguje spíše v rovině reflexe a kritiky, ač hodně naivní, jednorozměrné a nadsazené. Typický důraz na americké moralizování se soustřeďuje na vnitřní charakter člověka (hodnoty) než-li na válku ve Vietnamu jako takovou. Onen dobový kontext je tam zobrazen velmi zjednodušeně, černobíle, nepřesně a účelově, nicméně právě akcent na osobní kvality jedince dělá z hyperkýčovitého (ne)retro příběhu plného ohraných klišé, motivů, (skoro)romantických scén a průpovídek docela vnímavou a koukatelnou pohádku o oddanosti, důstojnosti, povinnosti, cti, službě, obětavosti a morálce. Obyčejné, tuctově zpracované, se sympatickým hereckým obsazení a prostým, ale trefným poselstvím, že je jedno na jaké straně barikády jste - pořád je třeba držet se určitých principů. Nakonec to zafungovalo obstojně. 5/10! ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

Romantika na pozadí války ve Vietnamu, je to také silný příběh o přátelství, o pravdě, o cti, o morálce, a vše se to točí kolem lásky jednoho vojáka a jeho partnerky, jejich vážná rozhodnutí, které může změnit celý jejich dosavadní život o tom všem a mnohem více je tento film a mě se opravdu líbil, škoda tak nízkého ohodnocení, má rozhodně navíc ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A je mi jedno co si o tom bude kdo myslet :-) Moje hodnocení, moje pravidla :-) Rozhodně v tomhle bylo více romantiky ( dokonce dvojité) než ve většině soudobých romanťáren v hvězdném obsazení! A provázanost děje, bylo naopak zvládnuto dobře a snímek tím získal příběh, který většina love story zatraceně postrádá! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Love and Honor" je filmem, který ve vás vyvolá i nepříjemné pocity. Místy je tak sladkobolný, že se u mě dostavila skutečně fyzická nevolnost a já jsem musel odvrátit alespoň zrak, abych se nemusel koukat na to, jak se herci pitvoří. Romantika je zde tak silná, že by si člověk i blinknul do pusy. Ale proč? Co to vlastně všechno chce říct? Že jenom pravá láska vytrvá? Že se do džungle vrátí jen ti, kdo ještě mají naději na lásku? Že když dokončí turnus, bude život ještě o něco lepší? Že Kanada je země zaslíbená? Nevím. Tenhle film neřekne vůbec nic. Jen špatná červená knihovna, na kterou by měli veteráni plivat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Ann Arbor a Ypsilanti v americkém státě Michigan. (Fevas)

Reklama

Reklama