Reklama

Reklama

Paní Zázračná na Manhattanu

(TV film)
  • Kanada Call Me Mrs. Miracle (více)

Obsahy(1)

Vánoce jsou za dveřmi a řada dětí si přeje pod stromeček žhavou novinku, robota Intellytrona. Robota shání pro svého synovce i módní návrhářka Holly, když jí nečekaně zkříží cestu ředitel známého obchodního domu Jake. Jenže ten se rozhodl Intellytrona neprodávat, protože věří, že lidé v období krize dají přednost tradičním hračkám. Pak se ale v oddělení hraček objeví nová zaměstnankyně, všetečná stará dáma. Od té doby se začne všem nečekaně dařit... (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se na Vánoce někde něco hroutí, nemůže tam chybět paní Za(z)račná, aby to zase dala dohromady a vytáhla z rukávu nějaký ten vánoční zázrak. Zatímco v předchozím díle zastávala roli chůvy u dětí jednoho mladého vdovce, v tomto pokračování se z ní stává prodavačka hraček v jednom obchodním domě, kdy i z této na první pohled nepříliš zajímavé pozice dokáže změnit život několika lidí výrazně k lepšímu. Málokdy se stává, aby pokračování bylo zajímavější a lepší než první díl, ale zde se to, alespoň podle mého názoru, bezpochyby povedlo. Oproti prvnímu dílu přibylo více vánoční atmosféry, což je dáno prostředím, v němž se toto pokračování odehrává, ale i příběhy jednotlivých aktérů jsou o něco zajímavější a atraktivnější než v prvním díle. A představitelka hlavní role je pořád stejně okouzlující a tajemná, takže když si to shrnu, vychází mi, že tenhle vánoční film určitě patří k těm lepším vánočním filmům, které jsem dosud viděl, a to především díky úžasné vánoční atmosféře a díky tomu, že část filmu se odehrává v hračkářství a hračky k Vánocům neodmyslitelně patří. Paní Zázračná si v tomto pokračování ode mne vydobila oproti předchozímu filmu o jednu hvězdičku navíc, a tak uděluji čtyři hvězdy. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Vánoční film se vším všudy. Jsou tam děti, hrají rolničky, všechno dobře dopadne. Ač je to severoamerický film, povedlo se mu vyhnout se typicky otravnému ohánění se Santou Klausem, a kupodivu svým dějem poukazuje a bojuje proti současné komerčnosti svátků. Je to moc krásný příběh o tom, jak jedna kouzelná stará paní s kouzelným jménem změní život spoustě lidí jen tím, že prodává v hračkářství. Na konci samozřejmě zvítězí láska všeho druhu, a dokonce i sněží! O Vánocích se totiž dějí zázraky. Prostě....čekejte od toho příjemný oddychový sváteční film. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý příběh o kouzelné paní, která se z ničeho nic objeví, sbližuje lidi, dělá jim radost a vykouzlí úsměv na tváři. Tentokrát se vše točí kolem módy a obchodu z hračkami. Snímek je sice už o něco slabší než ten předchozí, ale přesto pořád vyniká svou nepřebernou lidskostí, spokojeností a citovou sladkostí. Velice odpočinkový vánoční film. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování filmu Paní Zázračná bylo určitě lepší. Možná to bylo tím kouzlem New Yorku a lepší atmoférou. A byl tu i lepší výběr herců než v prvním díle. Všechno lépe pasovalo. 75%. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama