Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydavatel Eric (A. J. Buckley) nalezne svého kolegu mrtvého v jeho bytě. U těla najde vzácný artefakt, který ukazuje budoucnost. Skrze něj se dozví, že přichází velká geologická katastrofa. Spolu s archeoložkou Brook (Jewel Staite) se musí pokusit odvrátit hrozící nebezpečí. O artefakt se však zajímají i zkorumpovaní vládní agenti. Eric a Brook stojí před velkým úkolem. Celý svět je zasažen mohutnou zkázou a na záchranu lidstva zůstává už jen pár hodin… (Intersonic)

(více)

Recenze (34)

Stejšn

všechny recenze uživatele

No. První záběr jsou nějeké vesmírné animace, dobře. Ale už druhý záběr, ve kterém je titulek "Severní Bulharsko" a po lese se tam prohání zelený americký Ford Bronco s červenomodrými majáky dává tušit, jak to bude pokračovat. O pár minut později maník někam volá telefonem, ze kterého se ozve: "Ústředí, prosim?" A pak už je to jen jedna velký wtf jízda... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Některé průlety kamery byly poměrně zajímavé a nápadité. Škoda, že si tvůrci nemohli více vyhrát s efekty. Ovšem, to by samozřejmě stálo více investovaných peněz. Asi jsem se namlsala 2012. Když v katastrofickém filmu není nic, co by mě nějakým způsobem zaujalo nebo bavilo, tak na něm začnu hledat chyby. Tady se můj mozek dostal do vysokých obrátek a pracoval naplno. Úžasné byl, jak ti lidé jednali klidně a ona se jim stačila půlka světa propadnout do země. Zemětřesení řádilo na všech kontinentech a země se trhala na kusy. Proklínaná a nenáviděná média se zřejmě šťourala v nose. Panika taky žádná a ani žádné drancování nebo podobné věci. Absolutně žádné napětí. Tenhle film asi neměl být brán jako komedie, ale já jsem v některých momentech dostávala záchvaty smíchu. Pavel Pavel by se asi divil, kdyby viděl jakou nádhernou teorii si vybrali pro "jeho" sochy. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele

Špatné, o tom není pochyb, ale zdaleka to nedosahuje tragické úrovně Asyláckých a podobných filmů. Herci relativně ujdou, příběh je chabý ale existuje a Jewel Staite hezká jako vždy. Popravdě je ale jeho mírně vyšší kvalita filmu na škodu. Pořád je to špatný film, ale postrádá ten komický efekt těch úplně nejhorších, kde se člověk musí smát, jak mohlo tohle vzniknout. Tohle je prostě nezajímavá podívaná, která jen těsně nedosáhne na 2 hvězdičky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celá země začíná být sužována nepříjemnými zemětřeseními, které mají velmi tragické následky (například vyschnutí Černého moře). Vlády ani vědecké kapacity netuší co se děje. Ale zdá se, že jeden člověk přece jenom ví - Rupert Crane již dříve ve svých knihách předpovídal zcela přesně události, ke kterým také později došlo. Zavolal si k sobě spisovatele Erika Foxe a archeoložku Brook Calvinovou, aby jim celou záležitost vysvětlil. Než k němu ale dorazí, je Crane mrtvý. I svoji smrt ale předpovídal, a zanechal oběma vodítko k záchraně světa... Nevím jestli to bylo tím, že jsem měl vysokou horečku, ale mně se tento film - v rámci žánru béčkových scifi - docela líbil. Měl přesně všechno co má správné béčkové scifi mít - příběh (katastrofa, po které následuje konec světa), správné hrdiny (kteří pro záchranu světa klidně zemřou) i padouchy (kteří naopak pro svůj osobní prospěch klidně nechají svět zničit), semtam docela povedené vizuální efekty (a naopak semtam docela hodně nepovedené). Samozřejmě, výtek by se našlo milión - nejvíc mne iritovala absolutní ignorace času (generál se odkudsi ze U.S.A. do Kanady dostane pomalu rychleji, než skupina zachránců urazí pár kilometrů). Stejně tak bylo vtipné, jak při celosvětové katastrofě si média našla čas na zprávy o "uprchlých zločincích". Ale celkově jsem spokojený, neb jsem to čekal mnohem horší... ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Páčidlo ( crowbar ) ako palička, ktorá zachráni svet !!! Ty koki, uf... ono sa to dá dopozerať v pohode do konca, ALE! musíte mať dva dni voľno z práce, plnú ladničku pív a asi tak 4 géčka koksu! Ja som nemal ani jedno a 15 minút pred koncom som si už začal vyčítať premárnený čas a tak som to poctivo vzdal! Ale aj to je úspech, pretože ja dopozerám filmy až do samého konca a tento bol druhý, ktorý som za svoje pôsobenie na csfd nedal :( ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama