Reklama

Reklama

Boží hněv

  • USA God´s Wrath
Ukázka z filmu
USA, 2010, 44 min

Scénář:

Ted Poole
(další profese)

Obsahy(1)

Dokument nabízí neotřelý a moderní pohled na tradičních deset biblických morových ran. Věnuje se biblické potopě, invazi kobylek, zkažené vodě atd. Nezůstává však u pouhého vylíčení biblických projevů Božího hněvu, nýbrž je přenáší do moderního světa pomocí velmi zdařilých animací. A navíc pátrá i po historických souvislostech, které mohly autorům Bible sloužit jako inspirace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (5)

daviDyk 

všechny recenze uživatele

Poutavé, poučné, zajimavé vylíčení biblických deseti ran i co se týče srovnání s přítomností, dokument, který nutí přemýšlet a určitě stojí k zhlédnutí a zamyšlení... ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Trochu rouhačské a zpupné, pro ty , kdo věří ve vědu, nikoliv. Moderní pohled, jak se dají boží rány vysvětlit ve světle dnešních poznatků. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

10 biblických morových ran, které Bůh seslal na Egypťany za to, že nechtěli osvobodit jím vyvolený národ z otroctví. Vše v podání moderní techniky a v souvislosti se skutečnými historickými událostmi. V menším měřítku se dějí občas i dnes, většinou však (zatím) dokážeme zmírnit jejich následky. Jak pohromy probíhají a jak na sebe navazují, jak bezbranný je proti nim člověk, to vše popisuje tento dokument. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama