Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut tohoto komorního horůrku se můžete kochat interiérem nádherně rozlehlého domu (páni, v takovém bych chtěla bydlet!). Což je dobře, protože v následujících chvílích už moc není čas. Ne že by tempo bylo zběsilé, naopak, můžete sledovat takřka každou maniakovu (psychopatovu, šílencovu, apod.) myšlenku, krom jeho výrazu, který schovává za maskou. Líbila se mi jeho důkladnost, rozvaha, plánování, a to přesto že jsem neznala motiv. Co mi tu nejmíň sedlo, byla hlavní hrdinka, která se nějak nemohla rozhodnout, jestli bude bojovat, nebo to má radši zabalit a jít domů.. nj, jenže ona byla doma.. To, že se chovala silně nelogicky, odložím stranou (s tím mám problém už od prvopočátku u těchto filmů), ale nevzbudila ve mně vůbec žádné sympatie, a to je chyba, protože když vám je jedno, co se hlavnímu hrdinovi přihodí.. nemá to grády. Tento nedostatek byl napraven koncem, který přišel náhle jako podzim do Krušnohoří a který přece jen způsobil, že jsem se přiklonila ke 4*. Mimochodem, v takovém domě bych nikdy nechtěla bydlet... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Minimalistický pohled na to, jak se vrátíte domů, a tam vás čeká vrahoun v plné polní. Celý film se odehrává v jednom domě mladého manželského páru, ve kterém si na ně pod dohledem velmi pomalé, statické, ale příjemné kamery počíhá precizní, pravděpodobně fanatický a velmi zkušený maniak s cílem je oddělat. Film je zvláštní v tom, že nejsou odhaleny motivy záporáka, ani nedostanete příliš šancí poznat obětní dvojici, takže to celé působí dost vytrženě z kontextu. Chápu, že pro spoustu lidí to bude díky tomuto odsouzeníhodné, ale na druhou stranu je snímek natočený na poměry dost precizně a neobvykle, navíc s kvalitním gore a přijatelnou stopáží, takže já nemám moc důvodů nadávat. Jako novinka se určitě dá doporučit. 75% ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Podobné snímky,podobného druhu určené pre úzke,ale veľmi úzke a trpezlivé publikum,čiže aj pre mňa.I ked sa musím priznať,že som bola u tohto tu dosť sklamaná,čakala som oveľa viac ako bolo ponúknuté.Chlapík v rukavičkách s precíznymi spôsobmi,sledujúc veľa kriminálnych seriálov,alebo jednoducho len povedané šerif v strach naháňajúcej maske,aby sa predišlo prípadnej identifikácii.Pretože čo keby...Od začiatku som si vravela:prečo to robí,musí mať nejaký dôvod!"Lenže ono ten dôvod,ku spokojnosti už aj tak nudou otráveného diváka,nemali ani snahu prezradiť.Nedotiahnuté,nezrozumiteľné a vôbec:,,čo tým chcel básnik povedať?!" ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Oukej, takže tu máme ikstou variaci Funny Games a dalších filmů, kdy s vámi nezvaná návštěva hraje hru na kočku a na myš. Home Sweet Home ale tu hru hraje fakt dobře, proto hodnotím nadprůměrnými čtyřmi hvězdami a nejen proto, že mám pro tyhle komorní horory vážně slabost. A stejně to maj Amíci (a jejich bratranci z Kanady) zato, že žijí v takových honosných vilách, bydlet v garsonce 1+nic, takové ohrožení od narušených psychoušů by jim nehrozilo ;-) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Představte si, že dáte prcka na hlídání babičce a po kulturním zážitku se těšíte že Vám manželka udělá super večer v sexy oblečku. To zní fajn že jo? Jenže zrovna k Vám do baráku musel ten samej večer přijít vrahoun, který má úplně jiné plány a dle jeho názoru jsou důležitější než ty Vaše takže Vám všechno pěkně podělá a jelikož byl doma o dost dřív než vy, tak se stihnul i náležitě připravit. Tolik k příběhu. Film se vleče a i vrah se drží zásady, že co se vleče neuteče, ale má to celkem slušnou atmosféru a vrahoun obecný má pěknou masku takže mu to loudání se po baráku odpustím. Jinak co je vrah zač mi došlo docela rychle takže šokující závěr se nekonal ale třeba to někoho překvapí. Titul DEMENT FILMU získává bezkonkurenčně hlavní hrdinka, která dělá co může, aby jí vrah oddělal. Jenže podaří se mu to, když se sám táhne jak smůla a do jejího mordu se mu nechce? Mrkněte a uvidíte... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama