Reklama

Reklama

Existuje dôvod, prečo sme už nikdy viac nešli na Mesiac...

Film o reálnej misii do vesmíru, ktorú NASA v roku 1970 zrušila. (JohnRambo)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (383)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tohle je o trochu inteligetnější  Moontrap, ale fakt jen o trochu, protože i zde postavy neoplívají inteligencí a nebo pudem sebezáchovy. A byť se první polovina fakt vleče, tak ta druhá to všechno, dost vynahrazuje a to hlavně atmosféricky. Potvory to má slušný, škoda že sou to jen takový krátký záběry na ně a místy to je lehce nechutný. Ale ve výsledku je to průměrnější film, který opět a zase má nějaký potenciál, ale ten nedokáže plně využít a tak spadne do klasických hloupých klišé. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Paranormal aktivity ve vesmíru aka Paranormal měsícity. Vim, není tam nic paranormalního, ale je to natočený stejným zbůsobem. Ve skutečnosti tam vraždí šutry, co se proměnují v kraby. Trochu jsem usínal, pak to nakonci mělo být jakoby napínavý, ale mě tohle neba. Děsivý to nebylo. ale některé scény ujdou. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelá komorná atmosféra, autentickosť, konečne kamera, ktorá sa nesnažila rozmazávať, ale bola vhodným doplnkom príbehu, vyzdvihnem samotný scenár,námet a strašidelnú tému aj keď dvíham prst za medzery v scenári (Americký kozmonaut nevedel po rusky ale naštartovať ruský modul nebol problém ?)...plynulý dej, spočiatku dosť nudný a neobsiahlý, niekto by povedal "taký pomalý štart".. Dynamika sa od polovice filmu rozbehla správnou rýchlosťou, neskôr nastúpilo vražedné tempo a dychberúce okamihy, avšak s absenciou napätia, skôr prevládajúci faktor bolo mrazivé ticho... V konečnom dôsledku sa snímok Apollo 18 vydaril a zanechal vo mne zopár nezodpovedaných otázok a myšlienku "čo ak skutočne"? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity na Měsíci. Nápad dobrý, technické provedení (moduly, vozítka, povrch Měsíce) velice slušné. Ale chladné je to jak psí čumák, nemá to atmosféru, nějaký pocit pro diváka, nic. Vlastně mi i to tajemství, co se tam děje, bylo časem tak nějak jedno. Mám pocit, že tomu chybí prostě schopnost budovat napětí, což je umění. Tady prostě vše tak nějak teče a zvraty jsou podány nanicovatě. Tam, kde by před 30 lety filmy Johna Carpentera začínaly, tady se už skoro končí. MOŽNÝ SPOILER! Jinak teda taky nějak nechápu, jak by se kdo dostal k těmhle nahrávkám, hlavně po tom Bum (btw, super titulek! .-)) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

...V ROCE 2011 BYLO 48 HODIN PŘÍSNĚ TAJNÝCH MATERIÁLŮ NAHRÁNO NA WEB ...TENTO FILM BYL VYTVOŘEN Z ONĚCH ZÁZNAMŮ....... /// Musíme si dávat pozor na Rusáky! Fiktivní záběry promíchaný s originály ocení nejen fanclub účastníků přistání na Měsíci. Chlapi si to ,,šukaj“ kolem kráterů a najednou - divný zvuky. A věřte (nebo ne) ...... . Fakt! ,,VÍŠ CO TVRDÍŠ?“ ,,....... .“ (Přesně tak, nebudu tu spoilerovat. To za mě udělaj jiní...) Pohledy ze skafandru, dejchavičnost, černobílost – jako bych tam byl s nima. Není to strašidelný – jen zajímavý. Nečekejte dokument o dobejvání Měsíce. Jen jakejsi odvar něčeho známýho..... (jak jsem řekl, nebudu!) A všechno dohromady to slouží jako nová příležitost zatřást si epilepticky kamerou a dát prostor ultrazvukový zobrazovací technice. Podle produkčních jmen (Bekmambetov, Weinstein) by jste mohli čekat sci-fi hit podzimu. Asi né, ale furt lepší než čumět třeba do černý díry. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem pro jakoukoliv konspiraci a PRAVDA mě nezajímá. 2.) Stojím před rozhodnutím, jestli nechat kamaráda na Měsíci. 3.) Vítám každej výlet na ,,MOON“. 4.) Thx za titule ,,EaSy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Lunární modul LK byl přibližně třikrát menší, než americký modul LM z programu Apollo, a měl v něm letět jeden kosmonaut. (lukano)
  • Úvodná scéna filmu bola v skutočnosti natočená až v úplnom závere. (MikaelSVK)
  • Scénář byl během natáčení neustále přepisován. (Cheeker)

Reklama

Reklama