Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Vánoční párty

  • USA Tom and Jerry's: Christmas Party (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2010, 31 min

Obsahy(1)

V Noci před Vánocemi Jerry naláká Toma, aby se přátelsky postavil pod jmelí, což vede k honičce okolo vánočního stromečku, po níž už noc rozhodně nebude tichá! Jerry v Myší revui promění kuchyň v kluziště a Toma v ledovou sochu, pak v režii Texe Averyho velký zlý vlk předstírá, že je Santa Claus (Pozor na Santu!) a nakonec jsou Kapitánovy Vánoce téměř zničeny pirátem, převlečeným za Santu, který se pak ale dostane do té správné nálady a uspořádá Kapitánovi a dětem štědrovečerní oslavu, která zboří dům – na jejich hlavy! Epizody: Noc před Vánoci * Kapitánovy Vánoce * Pozor na Santu! * Myší revue (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

4.Deň filmového adventného kalendára. Znova som vytiahol animovaný film, bude ich ešte zrejme veľa. Tak si to predstavte názov má nalákal na vianočnú párty ktorá vo filme ani nebola, aspoň ja som ju tam nenašiel. Plus si odratajte posledné dva mini príbehy kde sa ani hlavná dvojka neobjaví. Mierne sklamanie, dobre to podotkol užívatel Luk Skywalker vo svojom komentári, zároveň pripomenul že mám pripravene vianočné lego star wars, zajtra si ho pozriem. 3* ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Dobré i po tolika letech, ale na to že to mám být Tom a Jerry a polovina (!) o nich není je zavádějící a zavání marketingem, kteří se snaží z toho vytřískat maximum. ()

Reklama

Reklama