Reklama

Reklama

Inga Lindström


Zrušená svatba (E35)

(epizoda)
  • Německo Millionäre küsst man nicht (více)

Obsahy(1)

Komédia o neveste, ktorá si neverí, tajomnej správe a chaose, ktorý spôsobí jedna SMS. Krátko pred obradom obdrží Lina (Finja Martensová) SMS správu od tajomného odosielateľa menom M, ktorý ju varuje pred svadbou s milionárom Gedeon Burkhardom. Je za tým jej veľká láska z mladosti Max (Roman Roth)? Správa vyústi do zábavného chaosu s mnohými vtipnými situáciami. Film je vtipnou paródiou na predsvadobné prípravy, v ktorej účinkuje viacero zaujímavých vedľajších postáv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| To je tak, když si na noční nevezmu notas a sleduju v děsně staré televizi debilní romantickou békovinu. Občas jsem se díval do mobilu a jen poslouchal a to mi myslím bohatě stačilo. Určitý nápad by tu byl, ale zpracováno je to děsně debilně. Prostě nelogická romantická pakárna, hloupé chování postav atd. Těch 90 min jsem vydržel teda – takže jedna zlatá medailička pro mě. Pár procent asi střílím za Gedeona Burkhardta, který mě bavil v Komisaři Rexovi a Kobře 11 (11 a 12.série). Tot vše. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míru hlouposti takových filmů snad není třeba popisovat, co si ale zaslouží zmínku, byla scénka v kostele. To už bylo vážně za hranicí, nejen estetiky, ale i vkusu. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se docela bavil. Ovšem diváky, kteří se chtějí dívat na film půlkou jednoho oka, jak je u sledování tohoto žánru zvykem, musím varovat, že než se stihnou zorientovat, kdo s kým, proč, jak a dokdy, tak za chvíli bude zase všechno jinak, pak se to ještě všelijak promíchá a na konci už z toho budou blbí úplně všichni včetně oddávajícího faráře. Potěšila mě zejména umělkyně bojující proti kapitalismu do chvíle, než si ji kapitalista začne vyživovat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama