Reklama

Reklama

Vraždící krocan

  • USA ThanksKilling
Trailer

Obsahy(1)

Film o vraždícím krocanovi, který se mstí už od 16. století lidem za díkůvzdání. Nic víc není potřeba k filmu psát. Jde o originální a velice krvavý brak. (Balt Cinema)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

haluska11 

všechny recenze uživatele

co na to říct, je to slasher, ve kterém vulgární krůta vraždí amatérské herce. premisa je naplno dotažena ad absurdum. je to sice přiznaně lowcost záležitost plná trapnohumoru (podobně jako ve Scary Movie), ale taky chytrých slovních hraček. jsou okolnosti, kdy se tomu zasmějete, jen si to probůh nepouštějte sami a na laptopu nebo na mobilu. tahle zkušenost přímo volá po kolektivním sledování! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Júúúj, tak toto bola neskutočná céčková kravina. Ale musím uznať, že miestami sa fakt lahodne hláškovalo. Vraždiaci moriak, ktorý sa mi miestami podobal na Chuckyho z Child´s Play ( Myslím formou vyjadrovania sa, rozprával a rovnako dobre aj nakladal hlavným postavám) mi bol od začiatku do konca sympatický. Sem tam si zanadával, zabil niekoho, aj si zam*dal.... Z tohoto hľadiska by som filmu v pohode pripísal status kultový. Avšak film je tak neskutočne odfláknutý scenárom a hereckými výkonmi, že nedokážem prižmúriť ani jedno oko a na rovinu poviem, že to bolo katastrofálne zléé. Takto zlé herecké výkony nevidieť ani v Grindhouse filmoch. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet v rámci hororovýho subžánru "slasher". Nejoriginálnější zabiják v dějinách tohoto subžánru a jeden z největších úletů, jaký jsem kdy viděl. Jako celek to nepůsobí kdo ví jak, ale kdykoliv se na scéně objeví vraždící krocan, svíjel jsem se v záchvatech smíchu ... Tady TROMA dostává docela konkurenci, divím se, že to neprodukovala. Takovýhle WTF scény fakt pohledat!!! Skvěle vymyšlený, dobře udělaný, v pohodě gore scény ... ale hlavně ten krocan a partička teenagerů ... Tohle se prostě musí vidět, to nejde popsat. Za ty šílený nápady nadsazuju jednu hvězdu, ten film si ji zaslouží. Je vidět, že byl tvořen s nadšením a s nadšením by se měl také přijmout ... i když je to nízkorozpočťák, přehrávání rolí pobaví a jinak je to ok zpracovaný ... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dodnes som mala pocit, že Ma už žiaden filmový splašok neprekvapí.Opak je pravdou. Tento je ďalší. Pred viac ako 300 rokmi bol starousadlíkmi pochovaný a kliatbou obdarený moriak / krocan ( !!! ) a tej sa jej zbaví len pomstou na belochoch , kým kliatba nepominie.Tá príležitost nastala po obchcaní ( ! ) jeho hrobu....kóliou !!! Že originálne ? - áno viem. ALE , ten moriak / krocan nemá problém zhúliť cigaru , kým morduje priblblý kolektív naokolo ( macho / poskok / slintajúci pablb a 2 bábiky po stranách ). Stačí ? Nie - ten moriak / krocan nahradí po preventívnom odstránení aj chlapíka pri sexe . Jednoducho neuveriteľné a to som ešte nespomenula , že maskot v tvare moriaka / krocana je ripp-off , čohokoľvek , čo použil Karel Zeman v snímku " CESTA DO PRAVĚKU ". Aj Lloyd K. by žasol ( možno ). Killah je síce na takej " dá sa " úrovni ...no bodujem výhradne tú bezodnú blbosť , s ktorou do toho celá banda skočila. Hodil by sa Facebook , kde by sa zverejňovali fotky zírajúcich divákov . Najlepšia grimasa by vyhrala účasť v 2ke . Tam sa dej presúva do vesmíru !!!!!!!!!!! ( aspoň tak to sľubujú záverečné titulky ). ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Neuběhlo ani deset minut a už jsem se nemohl dočkat až ti idioti co tam hrajou zemřou tou nejpříšernější smrtí. Ani toho jsem bohužel moc nedočkal, oproti produkci od TROMA zde neměli ani pořádný rozpočet na slušné gore efekty a tak většina brutalit je dost odfláknutá. Jediné co pak zůstává je krocan, jehož hlášky jsou rádoby drsné a loutka dost tragická i na amatérskost snímku. Slušný hudební doprovod nemá šanci vytáhnout tuhle hovadinu z bahna odpadu. Viděl jsem už různé příšernosti a rád se nechám překvapit, zde ale člověk nenajde prakticky nic zábavného (až na nápad s krocanem, ale ten to taky bohužel neutáhne celou stopáž) a kdyby to bylo ještě o 10 minut delší tak už u toho opravdu usnu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama