Reklama

Reklama

Životopisy: Woody Harrelson

(TV film)
  • USA Biography: Woody Harrelson
všechny plakáty

Obsahy(1)

Woody Harrelson si oblíbil Česko nejen díky přátelské atmosféře festivalu v Karlových Varech, ale hlavně díky svému vztahu k režiséru Miloši Formanovi, pod jehož vedením natočil asi nejzásadnější snímek své kariéry - Lid versus Larry Flynt. O tomto výrazném a impulzivním herci se ví, že je vášnivým ochráncem přírody, propagátorem zdravého způsobu života a zastáncem legalizace marihuany. Málokdo však ví, že jeho "třináctou komnatou" je vztah k otci - několikanásobnému vrahovi. Připomeňme, že kromě zmíněného Formanova legendárního snímku známe Harrelsona i z filmů Takoví normální zabijáci, EdTV či 2012. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele

Mistr vedlejších rolí v (opět) zbytečně neutříděném dokumentu. Tvůrci přehlídli řadu zajímavých partů (Vítejte v Sarajevu, Tenká červená linie, Zmražená pojistka nebo i třeba jen menší, ale o to důležitější role z posledních let – Opravdový život, Sedm životů, 2012). Přehršel opakujících se fotek (to je takový problém oživit materiál jinými?), málo ukázek jeho hereckého umění.. škoda.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Taková stručná přehledovka o umělcově kinematografii. Má v sobě cosi děsivého. Skryté kostlivce, 13,komnatu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

I když Woodyho Harrelsona znám jako skvělého herce, tak jsem si uvědomila, že o něm nic nevím, proto jsem se rozhodla podívat se na jeden z dílů Biography. Překvapila mě minulost jeho otce a vlastně i jeho minulost, netušila jsem, že má v sobě tak agresivní geny, ale jsem ráda, že se rozhodl pro jinou cestu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

No, musím si pozriet ten sitkom Na zdraví, ked ho v tomto doku-seriáli tak chválili a kde prvýkrát sa Harrelson objavil. Ináč ani tento diel nijako nevybočuje...zase je to o mrtvých fotkách, ktoré približujú zväčša profesný život známeho herca. Zaujímavé boli zmienky o jeho kriminálnom otcovi. Hodnotenie: 60% ()

Reklama

Reklama